5 Things I did for myself this month

Har lovat mig själv alldeles för länge att jag ska börja ta hand om min kropp och själ mer. För bara någon månad sedan hade jag aldrig varit på massage, vilket många annars brukar unna sig. Jag har heller aldrig varit någon som har velat lägga pengar på att ens göra något sånt. Men nu är det ändå dags att få unna sig lite. Och tänk att dessa småsaker som man kan göra för sig själv kan göra så mycket för ens välmående.


1. Massage - Nu har jag varit på massage fyra gånger på två månader vilket har varit så extremt välbehövligt. Varför började jag inte tidigare? Som 26 åring borde jag ha unnat mig det då det är helt underbart och gör så mycket för ens välmående. En timme är helt perfekt och då känner man sig som en helt ny människa. Hejdå till knutar!

2. Mer vegetariskt - Detta är något jag gör utan att tänka på det. Jag äter helt enkelt de jag är sugen på, och då blir det mestadels vegetariskt. Kött äter jag oftast inte just för att jag inte alls känner något sug efter det. Känner att kroppen mår mycket bättre när jag äter mer vegetariskt, inte lika uppblåst i magen och aldrig "tung" i magen som det alltid tycks kännas efter en massa rött kött. Men fisk och skaldjur däremot tackar jag inte nej till :))

3. Botox mot migrän - Vilken upplevelse det var några dagar efter att jag gjorde min första behandling. Jag som annars har huvudvärk var och varannan dag. Sedan hade jag min värsta migrän-attack förra våren, och bestämde mig då för att faktiskt testa botox. Det tog ju ett tag innan jag vågade, men nu är jag glad att jag faktiskt gjorde det tillslut. Jag hade inte ens ont i huvudet en gång på två månader i somras efter första behandlingen, och nu har jag gjort min andra. Och det känns så bra! Trodde aldrig att botox kunde göra sånt underverk.

4. Naglar - Jag lägger ca 45 minuter på att få naglarna fixade på en salong. Innan satt jag varannan dag och kletade på nagellack just för att de lossnade hela tiden och var aldrig nöjd. Jag gick till en salong för första gången förra veckan, så nu hoppas jag att det håller i en månad. Thats what they say, hehe. Naglarna är riktigt hårda och kan inte gå av lika lätt heller, så nu kan jag ha kvar mina långa naglar. Helt underbart med fina naglar! Att jag inte testat på detta tidigare heller?

5. Sova tidigt - Jag har alltid varit en nattuggla, men nu har jag bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt om kvällarna. Just för att kroppen mår så bra efter en lång nattsömn och jag behöver knappt något alarm på morgonen. Jag går aldrig och lägger mig efter 00 (knappt efter 23 heller) längre så nu vaknar jag både piggare och har mer energi under dagen. Sedan är kroppen och hjärnan tröttare efter en jobbdag så då är det helt underbart att lägga sig i tid för då somnar man ganska omgående. Tänk alltid minst 8 h sömn!

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Jag fixar med mina naglar varje månad, en guldkant i vardagen för enbart mig själv 😃
nouw.com/jenniferofhbg
sofienorman
sofienorman,
Åh bra inlägg, inspo 😃
nouw.com/sofienorman
Anngelic
Anngelic,
En kompis till mig fick också botox mot sin migrän och det tycks hjälpa henne jättebra =)
nouw.com/anngelic
prissberg
prissberg,
Man borde verkligen börja unna sig mera 😃
nouw.com/prissberg
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic