STÄLLEN JAG VILL ÅKA TILL 2017

NEW YORK

Jag har alltid drömt om att få åka till staden som aldrig sover och i vår får jag äntligen uppleva detta. Tänk att dricka en massa drinkar, kolla ut över alla skyskrapor och sedan hoppa in i en gul taxi med sina bästa vänner för en galen utekväll? Och shoppingen får vi inte glömma. Detta blir min första gång utanför Europa med, klart vi slår på stort och kör NY. Längtar ihjäl mig!

MALTA

Jag vill såklart åka tillbaka till Malta och njuta av livet med min kärlek. Älskar att kunna gå ut på balkongen och äta frukost i solen, njuta av så jäkla god mat varje dag och bo granne med havet. Det är en helt fantastisk ö som jag längtar efter att få besöka igen. Hoppas att jag kan åka dit under påsk annars blir det direkt efter c-uppsatsen.

ITALEN

Det tar någon timma att åka med båt från Malta till Italien, så till sommaren hoppas jag att vi ska kunna åka över dit för en dag eller två. Jag har aldrig varit i Italien tidigare men har alltid velat uppleva landet och maten. Framförallt maten haha. Milano skulle vara kul att åka till för shopping, men just nu vill jag bara upptäcka små söta byar med fantastiska utsikter.

BALI

Hit vill jag åka i höst/vinter i minst en månad. Jag har gjort en Bali-guide som jag längtar efter att kunna pricka av. Tänk att åka hit med sin kamera, sin dator och bara leva livet? Att kunna vara kreativ varje dag, äta god och nyttig mat, njuta av sjuk värme (är helt galen i värme) och yoga varje morgon. Vem följer med?

Pics: Printerest och mina egna bilder.

Gillar

Kommentarer

FRUKOST PÅ BÖNOR & BAGELS

Bästa frukosten finner ni helt klart på Bönor & bagels i Linné. Jag älskar deras cashewyoghurt med granola och bär, MUMS! Försökte lära mig att dricka te, gick sådär om jag ska vara helt ärlig haha. Jag kommer nog alltid att att välja varm choklad före te och kaffe ;) Tjejerna gilla också deras frukostpaket - så bästa tipset om ni ska äta frukost här i Göteborg. xx

Gillar

Kommentarer

BASIC OUTFIT IN THE COLD

Två av mina bästa vänner är här och hälsar på oss, och än så länge har det varit den bästa helgen på länge. Var hos frissan igår också och hon RÄDDADE mitt hår. Herregud hur jag har sett ut dessa veckor haha, ska visa bild imorgon. Jag ville bara in en snabbis nu och säga hej! Nu blir det en powernap i soffan och sen är det dags att göra sig redo för kvällen. Ha en fortsatt fin lördag! xx

Gillar

Kommentarer