OM VÅR 25 ÅRS RESA TILL NEW YORK

Vart ska vi bo? Vi kommer bo på The Gallivant som ligger på 234 West 48th Street, alltså mitt på Time Square!!! Vi fick tag på ett riktigt värt hotell till ett hyfsat bra pris eftersom vi bokade långt i förväg. Vi åker ju dit för att alla vi fyller 25 år under våren så då känns det som en självklarhet att bo i hjärtat av New York.

Vad kommer vi ha nära till? Efter lite research så har vi kommit fram till att vårt hotell ligger nära Rockefeller Centrer, Empire State Building, Shoppingen på 5th Avenue, Södra delen av Central Park, Madison Square Garden.

Vilka områden vill du besöka? Upper East side står högst upp på listan då jag är ett stort fan av Gossip Girl haha. Och Soho om vi har vägarna förbi, vilket jag hoppas. Dock är det första gången som jag är där och det känns som vi inte kommer hinna göra allt, men förhoppningsvis är det inte min sista gång i NYC.

Några måsten? Promenera över Brooklyn bridge när det är soluppgång eller solnedgång. Hur fint? Utforska Central Park - speciellt eftersom vi är där när det är vår, bästa årstiden! Shoppa, upptäcka nya butiker och åka upp till Top of the Rock när det är solnedgång. Vi måste även förfesta på PHD rooftop, dricka drinkar och sedan ta en gul taxi vidare till 10oak som jag har hört så gott om. Käka brunch och njuta av goda middagar och äta en jäkla massa desserter.

Bilder från bookings.com

Gillar

Kommentarer

HELLO SPRING

Min första lediga helg på länge som jag inte tänker göra så mycket mer än att gå runt i pyjamas och äta vad jag vill haha. Men Karin fick för sig att vi skulle gå ut och fotografera på en kvart, så det var bara att hoppa ur pyjamasen och på med en mer fotovänlig outfit. Och visst känns det ändå som att våren är på g nu? Tänk att det redan är mars nästa vecka. Åh vad ljuset är magiskt såhär års. Love love love it. Ha en fin lördag! xx

Gillar

Kommentarer

LILLA MELKER

Hur underbart go är inte Melker? En liten buse på 13 veckor. Åh vad jag vill skaffa mig en hund nu. Igår kom Elli hit och hängde, då blev det snack om bland annat hundar och att föda upp. Det slutade med att jag hängde på Blocket hela kvällen haha. En dröm sedan barnsben har ju alltid varit att föda upp hundar, herregud tänk att alltid ha en massa valpar hemma? Nu vet jag precis vad jag ska önska mig i födelsedag/examenspresent... xx

Gillar

Kommentarer