LET'S TALK ABOUT SUMMER HAIR

Den eviga frågan vi alla ställer oss under våren: "vad ska jag göra med mitt hår?". Mitt bästa tips till alla som ständigt söker efter det perfekta sommar-håret. Gör det naturligt! Jag är nog inte ensam om att få panik över utväxt, så det bästa är helt enkelt bara att försöka slinga det i supertunna slingor, sen göra en nyansering som går ihop med sin egen hårfärg. Voila! Innan vi ska till USA måste jag springa till min frisör och köra på detta. Blev så jäkla taggad på det nu! Bra att jag blir motiverad av mitt egna blogginlägg, haha... Hur brukar ni göra med håret under våren/sommaren? xx

Gillar

Kommentarer

FAV-FOOD

Förut tog jag en promenad i solen (det var 14 grader här!) och prata i telefon hela vägen till mitt favorit-ställe, Adams. Nu är jag nyduschad och ska kika på lite nytt till garderoben sen vidare till Avenyn för burgare och vin. GOLÖRDAG! Hoppas att ni har en fin helg. xx

Gillar

Kommentarer

LET'S FIND SOME INSPO

Läs bloggar - Något som jag vill bli bättre på är att verkligen läsa igenom blogginlägg, kommentera och klicka på deras adlinks (=bloggaren tjänar pengar per klick). På så sätt finner du inspiration, gör bloggaren på fint humör med en gullig kommentar och kanske hittar en ny favorit-hemsida när det kommer till shopping på nätet? Win win!

Skaffa Printerest - Ja detta är helt klart den bästa sidan när det kommer till att hitta inspiration. Här kan jag spendera timmar och bara söka på en massa fint, spara till egna mappar och följa andra. Ett bra tips är att ha en massa mappar så det är lätt hitta bland alla bilder. Istället för en mapp som heter "resor" med 3500 bilder är det bättre att dela upp dem i flera mappar "Bali guide" och "New York guide". På så sätt slipper du bläddra i en evighet och hittar snabbt det du söker.

Scrolla runt på Instagram - Här går det alltid att hitta nya favoritkonton som du kan börja följa, och som kanske börjar följa dig tillbaka? Det bästa sättet för att hitta andra är och söka igenom några av dina favoritkonton och se vilka de följer, klicka på "förslag åt dig" eller gå igenom vad andra har gillat för bilder. Glöm heller inte att likea bilder och kommentera när du tycker något är extra fint.

Åk in till stan - Hitta inspiration när du går runt i butiker, provar kläder eller ser någon som bär på ett plagg som du tycker är perfektion. Lovar att personen kommer bli jätteglad om du skulle gå fram och ge en komplimang! Vi måste helt klart bli bättre på att överösa med komplimanger, för visst blir man glad när någon kommer fram med ett leende och beundrar ens nya väska eller favorit-jacka?

Gillar

Kommentarer