OUTFITS FRÅN 2017

Här kommer några av mina outfit-bilder som jag har lyckats fota under 2017. Jag såg att Sanne la ut ett blogginlägg om hennes outfits genom året som gått, så då fick jag inspiration och gjorde ett liknande inlägg. Det är så kul att se skillnad på hur bättre jag blir när det kommer till redigering också. Det är ju ändå det jag lägger mest krut på! Länkar även till alla inlägg som ni kan klicka er in på. xx

Gillar

Kommentarer

"DON'T STRESS, DO YOUR BEST"

Min lilla fina kalender som jag är helt kär i. Älskar citatet och att den är i grön och guld också. Förut gick jag och satte mig på French affair för att köra jobbmaraton, men deras wi-fi funkade inte alls. Det tar mig 30 min att gå dit också, så jag var inte jätteglad där och då. Men tänkte på citatet, för det går ju i princip att lösa allt bara man tänker till och inte stressar upp sig. I mitt fall var jag redan stressad och då kan jag inte riktigt tänka till, haha! Så jag frågade A om råd, och han skrev att jag skulle synka 4G från min mobil till datorn. Då löste det sig och jag kunde sitta där ett bra tag till. Och tänk att det inte hade gått att göra såhär för bara ett halvår sedan? Ska börja leva för detta citat numera och lära mig att inte stressa upp mig i onödan. Hoppas ni har haft en fin dag! xx

Gillar

Kommentarer

VECKA 5 - STRESSIGA DAGAR OCH SPA

Veckans bästa: Jag startade min måndag med ett gympass, då blev det bodybalance i en timma. Jag har även bestämt att gå till gymmets spa när jag behöver ta en paus under veckan, då kommer jag stänga av mobilen och bara vara. Tror det kan vara nyttigt att ha något lugnt att se fram emot under hektiska veckor.

Veckans sämsta: Jag har mycket att göra i veckan vilket resulterar i att jag kanske inte lyckas göra mitt allra bästa. Det ger mig ångest. Och att matgrabbarna inte har kommit hit än med all mat som jag köpte från Towers. Kylen ekar här hemma så jag lär nog få tillaga makaroner utan någonting till lunch, haha.

Veckans planer: Igår försökte jag strukturera upp veckan så smart som möjligt så jag slipper må dåligt över det. Men jag har bestämt att mån, ons och fredag är det gym/plugg som gäller. På tis och torsdag är då jag behöver sätta mig på ett fik med hörlurar och bara jobba. I helgen har jag bestämt att jag måste iväg på en utflykt med, och söndag blir det bodybalance igen och fikadate. Längtar redan till helgen. Låt det bli fredagkväll nu och alla deadlines är avklarade!

Veckans craving: Det är ett nyöppnat ställe som heter Manouche Bakery & bistro som ligger 10 min från oss. Jag gick förbi i lördags och såg att de har chai latte och den största macarons jag någonsin sett. Yum yum. Det blir på söndag!

Veckans låt: Toppen av ett berg - Petter & Madi Banja. Jag tycker alla nya låtar med Petter är så bra!

Gillar

Kommentarer