Hemma i Sverige efter 12 timmar

ÄNTLIGEN hemma i Sverige efter en alldeles för långdag. Började med att taxin kom 8.15, solen sken och vädret var helt perfekt (ville helt ärligt inte lämna Malta...) När vi kom fram till flygplatsen var det långa köer, jag fick en riktigt kass smoothie så fick springa till Costa för att få i mig någon frukost, sprang sedan vidare till gaten för att hoppa på flyget som blev försenat. När vi kom fram till Arlanda fick jag fel burgare på max och tiden rann iväg då så fick springa till busshållplatsen, sprang sedan upp till andra våningen då jag inte visste vart bussen skulle gå ifrån, fick sedan springa ner igen och hann precis med bussen hem till Värmland. Lyckades inte fixa wifi någonstans så jag stod helt utan poddar under hela dagen med... Haha, nej nu säger jag tack och hej för denna dag. Det kommer vara värt imorgon när jag jag träffar alla igen och får njuta av vårsolen här hemma. Ska ta tåget in till Karlstad tidigt imorgon för att få håret fixat och bocka av en hel del som jag behöver göra. Kommer ha fullt upp här hemma men ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Puss, ha en fin påsk! xx

Gillar

Kommentarer

VECKA 13 - HEM TILL SVERIGE / ALLA BLOGGBILDER KRÅNGLAR IGEN

Veckans bästa: RESAN HEM TILL SVERIGE. Längtar ihjäl mig efter torsdag. Åker dock tidigt på morgonen och är hemma på kvällen vilket kommer bli segt men så värt det. Det ska bli underbart att få träffa alla igen, kunna shoppa allt jag behöver (Maltas utbud är i bott) och fixa mitt barr. Jag känner mig som en skogstroll med utväxten just nu så det ska bli skönt att slinga bort den, haha. Kommer få sån energi av att komma hem igen, känns i kropp och själ när jag inte har varit hemma på länge.

Veckans sämsta: Jag ser att mina bilder har börjat tappa kvalitén igen. Råkade ut för detta för ett halvår sedan och nu är det tillbaka. Tappar motivationen direkt när bilderna blir suddiga och jag inte kan göra något åt det. De ser ju bra ut när jag öppnar bild i nyflik men i bloggen är det skit. Fan :)))

Veckans planer: Det blir en kort jobbvecka, packa ner allt i resväskan och på torsdag går flyget tidigt på morgonen mot Arlanda. Tar buss därifrån och är hemma sent på kvällen, så kommer inte hinna träffa tjejerna förrän på fredagen. Då blir det raka vägen till frisören och sen hämta ut lite paket! Jag har inte shoppat online sen i juli förra året (!). Sen ser det ut som vi ska ut och fira hela helgen! Tror det kommer bli en välbehövlig vistelse hemma i Sverige. Måste även kika på inredning och allt inför renoveringen så det blir fullt ös i veckan.

Veckans cravings: Veggoburgare på Max med extra stor pommes och typ alla såser som finns. Jag måste äta det direkt när jag kommer hem till Sverige på torsdag, haha.

Veckans låt: James TW - Please keep loving me (acoustic) Har jag spelat sönder hela veckan. Den är helt jäkla fantastiskt fin!

Gillar

Kommentarer

TRASIG MOBILKAMERA OCH EN LUGN HELG

Hoppas ni har haft en bra helg! Min helg har varit lugn, jag fick välja bort utgång då jag har så mycket att ta tag i innan trippen till Sverige. Idag gick jag och @Jennies till Fortizza för en sallad och iste ute i solen. Sen gick vi vidare till ett jättemysigt fik som jag inte har någon aning om vad stället heter. Ska ta reda på det! Det fick bli en choklad croissant och chai latte som var jäkla god. Fick även låna hennes mobil då min mobilkamera är helt sprucken. Har mejlat alla möjliga elektronikbutiker i Karlstad om iPhones då den jag vill ha är helt slut. Någon blir det iallafall så jag kan fota igen, känner mig så tråkig när jag inte kan fota med iPhonen, haha. Nu ska jag fortsätta bocka av min to do list, ha en fortsatt fin söndag vänner! xx

Gillar

Kommentarer