Mitt år 2020 del 1

Januari

Jag bodde med Anna i vårt penthouse och frös ihjäl 24/4, haha. Jobbade 10 h om dagen om inte mer ibland, bara för att tänka på annat. Började även året med med en massa restaurangbesök. Jag startade ju en instagram där jag laddar upp massa mat @bestfoodmalta och flera restauranger började höra av sig för marknadsföring. Så kul!

Februari

Vi alla fick influensan i mitten av februari och jag höll mig hemma i 14 dagar. Mådde så dåligt under denna tid och sedan fick jag reda på att vi behövde flytta ur lägenheten med. Vi hade haft mögel som Anna inte alls tålde så det var bara att packa ihop allt och flytta igen. Vi fick lämna den fina lägenheten och jag flyttade tillbaka till mitt älskade område Balluta.

Mars - April

Såg ut såhär då vi var i lockdown i över två månader. Bara matbutiker och apotek var öppna, allt annat hade stängt. Vi satt sådär och jobbade varje dag jag och Katharina i 2 månader, haha. Varje fredag gick vi till Lidl för att köpa massa mat och laga för veckan, tog kvällspromenader när det inte var mycket folk ute, låg ute på balkongen och såg filmer i en säng som vi hade tagit ut (så jäkla mysigt!!) Katharina fyllde även år och då firade vi med prosecco ute i solen, pizza och hemmafest.

Maj

Nu började livet på riktigt igen efter alla månader i lockdown. Jag fyllde 28 år, blev singel igen och bytte kontor i samma veva. Kändes verkligen som att börja om på ny kula vilket var välbehövligt. Min födelsedag började med att vi åt brunch, försökte öppna en lite väl frusen prosecco som vi fick över hela oss, sen kom flera vänner över och åt tårta <3 Kände mig så tacksam över att ha så fina vänner som vågade komma över trots corona bara för att fira mig, och såklart äta tårta.

Juni

Sol, bad och alkohol skulle beskriva denna underbara månad. Det var så skönt att kunna klä sig fint och få vistas utomhus och dricka drinkar med vänner igen. Solnedgångsbilderna är från en så fin kväll när jag och Katharina drog på bio där man kunde dricka prosecco och kolla på the perks of being a wallflower. Sedan gick vi och kollade solnedgången och sen hem för att baka äppelkaka.

Juli

Varje söndag drog jag och A till Beef bar som har sååååå god mat. Vi testade även Phoenicia som har magisk utsikt över Malta. Jag och Stine tog även en båt till Blue lagoon och annars blev det finhäng varje lördag på manoel island! Helt klart den bästa månaden då jag hade som en rutin att på vardagarna blev det långpromenad till och från jobbet, retaurangbesök på kvällarna och helgerna spenderades utomhus. Precis som en julimånad ska vara.


Här kan du läsa del 1 från 2019, 2018, 2017, 2016

Gillar

Kommentarer

God jul och ta hand om er

God jul älskade vänner <3 Hoppas ni har en fin jul med familjen och äter en massa god mat. Finns inget jag önskar mer än att få vara hemma med familjen och äta julmat, dricka julmust och kolla kalle anka tillsammans. Idag fick jag en påminnelse från snapchat att det var 5 år sedan som jag firade en riktig jul med min familj. Den enda personen jag har att skylla på är mig själv. Har av personliga anledningar valt att inte fira jul, men det skavde ändå något fruktansvärt i hjärtat att se. Bjuder därför på juliga bilder från när jag var hemma i Sverige, när jag var lite gladare i själen och frös något fruktansvärt, haha. Nu ska jag fortsätta kolla julfilmer och ha FaceTime med familjen. Ta hand om er och njut av denna jul med era nära och kära! xx

Gillar

Kommentarer

Julmys och sista shoppingen för i år

Jag älskar verkligen söndagar, då brukar jag försöka ha egentid och bara mysa. Inga måsten. Idag har jag bara skrivit en massa då jag har varit så inspirerad sedan jag vaknade imorse. Skriver ner allt jag vill åstadkomma inför 2021 och jag försöker även planera inför min bucketlist! Kommer ni göra en bucketlist för nästa år? Från nu har jag shoppingförbud, eller ja när det kommer till hoodies, haha. Jag har lyckats köpa enbart myskläder för denna vinter att jag inte har något fint att klä mig i längre. Nu ska jag fortsätta med att julmysa, skriva, invänta FaceTime-samtal och äta massa gott (lasagne och nutella biscuits) - ha en fin kväll! xx

Gillar

Kommentarer