Mitt år 2020 del 2

Augusti

Jag och A tog ett 40 min flyg över till Naples och körde en helt underbar roadtrip. En dröm uppfylldes då jag alltid har velat köra roadrip genom Italien! Vi åkte från Naples, Pompei, Positano, Tropea, San vito lo capo och sedan avslutade vi resan i Catania för att flyga hem. Som alltid när min kropp slappnar av blir jag sjuk + AC på de så då åkte jag på en hemsk bihåleinflammation. Hur typiskt är vi behövde sitta i en 50 graders bil i flera dagar? Haha. Trots det hade jag ändå världens resa jag alltid kommer minnas med han.

September

Vi andades sista sommarluften innan det var dags att packa ihop alla sommarkläder. Jag och Laura drog till Blue Lagoon och snorkade, det blev många restaurangbesök, Valletta till tidigt på morgonen och bad bad bad. Så en septembermånad ska se ut! Det var också den månaden som mitt företag fick stänga ner pga corona. Jag stod helt utan jobb och försökte göra det bästa av situationen.

Oktober

Njöt av att fortfarande kunna gå barbent och sitta ute och äta i skuggan utan att frysa. Jag började bli så rastlös här med, har alltid jobbat ihjäl mig och helt plötsligt hade jag inget jobb att gå till. Gjorde mitt bästa genom att hitta på så mycket som möjligt innan det var dags att börja plugga. Men det var här jag bokade in en kurs som jag hade haft ögonen öppna för sedan slutet av augusti. Tog jag äntligen tag i den dröm och bokade!

November

I början av november började jag plugga något jag länge har velat plugga till men aldrig vågat eller haft tid. Tog tag i det och var så himla glad och förväntansfull! Tyvärr skadade jag ryggen 2 veckor in på kursen och kunde inte slutföra min examen... En av anledningarna till att jag inte vill skriva ut vad jag började plugga till, då det känns extra jobbigt när jag vet att jag inte klarade det än. Men snart ska min rygg vara healad!

December

Vi firade jul hemma hos Anni och Toni där det bjöds på en "rysk" jul. Första gången jag vaknar upp dagen efter jul med en bakfylla, men det var värt det. Jag fick fira jul med vänner, ändå fint att slippa fira jul själv som jag var så rädd för eftersom jag inte lyckades ta mig hem. Jag avslutade året på Adecco med ett härligt gäng, kändes helt underbart att få fira in det nya året med vänner. Sånt man tog förgivet förr. Sakta men säkert går vi mot en normalare vardag där man kan umgås med vänner och besöka restauranger. Snart kommer vi förhoppningsvis kunna resa igen. Vi får se vad 2021 bjuder på, men jag hoppas att vi lyckas få ett bättre år på alla sätt och vis. Tack för 2020 och alla fina minnen.

Gillar

Kommentarer

Bokat resa hem till Sverige!!!

ÄNTLIGEN kommer jag hem och får hälsa på alla igen <3 Jag håller tummarna på att flygen inte blir inställda. Det har hänt alldeles för många gånger nu men nu verkar det som Lufthansa måste lyfta från Malta minst en gång om dagen, så jag hoppas att jag lyckas ta mig hem. Jag har ju inte varit hemma på 1 1/2 år. Först pågrund av för mycket jobb, sen kom Corona och alla flyg blev inställda gång på gång. Om jag tar mig hem denna gång kommer jag vara i Sverige 4-12 mars. Hade ju önskat att det var lika mycket snö när jag kommer hem som det är på bilden, haha. Ska försöka fixa så mycket som möjligt när jag är hemma då jag inte vet nästa gång jag kan komma hem. Håll tummarna för mig att jag tar mig hem och får krama om mamma igen. Längtar så jag spricker här! xx

Gillar

Kommentarer

En liten uppdatering efter denna bloggpaus

Hoppas allt är bra med er! Tänkte köra en liten uppdatering på vad jag har haft för mig på sistone då jag har varit lite frånvarande. Bland annat har jag färgat håret! Eller ja lite slingor och klipp, haha. Stort steg för mig då jag inte har rört mitt hår på över 2 år. Känns bra och bli lite ljusare igen! Har även hittat en himla bra frisör här på ön som verkligen lyssnar på hur jag vill ha det. Tips: gå till Angela på Leonards.

Jag har fått jobb!!!!!! Stor del till varför jag har varit frånvarande här. Jag fick starta upp mitt egna lilla företag med. Känner att jag vill ge mig själv en klapp på axeln som började året med jobb och eget företag. Hittade mig även en redovisningskonsult som är grym på sitt jobb. Nej hörni detta känns bra! Försöker att ta promenader så fort jag kommer på mig själv att jag har suttit hemma i köket och jobbat flera dagar i rad. Blir en helt annan grej när man jobbar hemma, latheten är liksom alltid där, haha.

Gozo weekend. Vi var ett litet gäng som åkte till Gozo och chillade förra helgen. Jag har aldrig övernattat på Gozo trots att jag har varit på Malta i så många år. Tänkte att det var dags! Blev spontant men välbehövligt. Goda fruktostar, skaldjur och vin i mängder. Precis så en helg ska vara på Gozo. Vill helt klart tillbaka och ta vara på tiden här och bara glida runt överallt bland alla stränder. Det är inte en själ på Gozo, väldigt lugnt och harmoniskt där just nu.

Jag har beställt hem så mycket hämtmat på sistone med, inte direkt det bästa för plånboken. Men det går snabbt och de finns så mycket gott att beställa då är det svårt att låta bli. Sedan försöker jag även unna mig lite lyx i vardagen som fina naglar. Jag går även ofta till min kiropraktor för att rätta till ryggen. Sen har jag även börjat träna. Hade hellre uppdaterat här dagligen om livet, men ibland kommer ju livet emellan. Fick bli en liten kort update här. Mars kommer bli mer innehållsrik. Can't wait! xx

Gillar

Kommentarer