ALDRIG LÄNGTAT SÅ MYCKET EFTER SÖMN

I fredags hade vi en riktigt lyckad AW med hela Nouw-gänget. Det blev bubbel och tuggburgare innan vi drog vidare till teaterkällaren som är ett supermysigt ställe i närheten av kontoret. Sedan blev det Toso en sväng och efter 12 tiden var det dags att ta spårvagnen hem.

Vaknade tidigt på lördagsmorgonen för att ta tåget till Karlstad och jag fick härligt sällskap av Viktoria som gick i min klass på uni. Det blev en sjukt rolig resa trots att vi var fast i Grums och blev två timmar sena, den vanliga oturen med SJ? När jag väl kom fram till Karlstad var det bara att korka upp vinet och börja festa med tjejerna. Det hela slutade med att vi tog en taxi hem och somnade klockan fem på morgonen haha.

Egentligen vill jag bara käka god middag med fina människor och skåla med några glas bubbel på helgerna. Mår så mycket bättre av det, för igår kändes det lite som när man var 18 år och sprang runt på krogen varje helg. And my body can't handle it not more haha. Nej nu ska jag sova bort min lilla ångest, vi hörs imorgon med roligare inlägg. Puss, godnatt! xx

Gillar

Kommentarer

feliciamaja
feliciamaja,
Du är inte ensam ska jag säga :')
nouw.com/feliciamaja
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic