Alla mina resor i Oktober

Amsterdam

Hoppas allt är bra med er! Jag har hunnit resa en hel del senast jag uppdaterade bloggen. Jag och en kollega åkta till Amsterdam för att vara med på en konferens. Vi bodde mitt i centrum, regnet öste ner varje dag och vi tillbringade våra vakna timmar på att jobba och äta. Det var hur kul som helst att åka på konferens och jag fick även testa VR för första gången. Kvällarna tillbringades med vänner och restaurangbesök. Sedan hade vi en ledig dag på lördagen och då blev det att åka till stranden och jag fick världens bali vibes, trots regnet. Vill verkligen åka tillbaka hit i sommar igen.

Malta

Jag kom hem till Malta igen för en liten sväng och fick träffa Lauras lilla bebi <3333 Blev så kär i henne! Roligaste och gosigaste bebisen någonsin. Bara 3 veckor gammal var hon just då. Tog massa bilder med henne. Det ser ju nästan ut som det är jag som är mamman, haha. Köpte ett mysplagg till henne så hon kan hålla sig varm i vinter och se ut som en liten teddybjörn. Längtar redan tills nästa gång jag får snosa bebi. Några dagar senare var det bara att packa väskan igen och åka tillbaka till kylan.

Stockholm

Denna gång Sverige! Jag åkte till Stockholm och stannade några dagar där för att hänga med vänner jag inte träffat på länge. Jag passade på och jobba, njuta av höstsolen, äta massa god mat och såklart frysa sönder. Oj så jag frös - hur överlever ni vintern haha? Jag hade gärna stannat längre i Stockholm om det hade varit lite varmare. Min pappa kom och hämtade mig för att åka 4 timmar bil hem till...

Karlstad

Min hemstad. Vi åkte hit på lördagen och jag åkte iväg för och träffa mina vänner direkt. Det blev tacos, vin och utgång på det! Kan inte minnas senast jag var på en nattklubb och dansade. På söndagen blev det familjemys och checka in på hotell. Jag jobbade varje dag , gjorde jobbiga sjukhusbesök och efter jobbet blev det familjehäng. Tacksam över att jag hann träffa hela min släkt igen då jag inte kommer åka hem till Karlstad på ett bra tag.

Wien

Jag avslutade min resa i Wien, en stad jag aldrig varit i. Tyvärr blev jag väldigt sjuk och kunde knappt ta mig till flygplatsen tillbaka till Malta. Gjorde lite ont i hjärtat att avsluta trippen med att vara sjuk, så det blev inte mycket sightseeing där. Tanken var att stanna till måndagen men istället åkte jag hem på fredagen då jag mådde så dåligt. Jag ville bara hem till Malta igen. Nu är jag hemma och det känns så bra att inte ha en resa bokad på ett tag. Det blev lite väl mycket där ett tag. Vi får se nästa gång jag reser igen.

Nu vill jag bara vara hemma, komma in i rutiner och må bra igen. xx

Gillar

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic