BUCKET LIST 2018

Åka paddle board när det är soluppgång - Min första morgon när jag hade flyttat till Malta såg jag en kille som åkte paddle board i soluppgången. Tyckte det såg helt fantastiskt ut och ville göra detsamma. Det får bli i sommar, och gärna varje morgon!

Vara hälsosam och snäll mot mig själv - Jag vill äta mycket mer vegetariskt/veganskt än jag redan gör, lära mig mer om kost och orka laga mer hälsosamma måltider. Men självklart trycka en pizza då och då :))) Sen måste jag faktiskt bli snällare mot min kropp. Röra på mig mer, träna det jag vill och lära mig att titta mig själv i spegeln med ett leende.

Lära mig mer om yoga - När jag bodde i Sverige tränade jag yoga ett flertal gånger vilket var jättekul och passade mig perfekt. Men jag vill verkligen hitta tillbaka till yogan, lära mig allt om andningen och att kunna känna ett lugn i kroppen efter varje pass.

Renovera och inreda ett hem - Är det något jag älskar att göra så är det att renovera och smutsa ner mig rejält. Kommer ihåg när jag fick måla om i mitt barndomshem, då var det hela övervåningen som skulle målas om och nytt golv lades med pappa. Det är något jag verkligen vill göra i vårt hem i Karlstad och bara piffa till med nytt golv och kök. Sen att få inreda från topp till tå i ens hem. Saknar verkligen att ha en tryggpunkt.

Besöka Abbey Road i London - Jag har varit i London en gång tidigare, men då var det mer att shoppa, fira midsommar och dansa på nattklubbar några timmar innan flyget gick. Denna gång vill jag åka dit för att shoppa men också upptäcka mer. Abbey road vill jag besöka just för att jag är ett stort fan av The Beatles och för att detta har stått på min bucket list hur länge som helst.

Lära mig att ta vara på nuet - Det är något som jag måste bli bättre på då jag hela tiden drömmer mig bort flera år framåt. Jag känner en evig stress när jag aldrig kan leva i nuet och bara vara. Jag måste bli bättre på att ta vara på dagen som är här och nu.

Åka utanför Europa igen - Förra våren åkte jag till NYC vilket var min första resa utanför Europa. Jag blev helt besatt av den staden och vill verkligen åka tillbaka snart igen. I år vill jag åka utanför Europa igen men vi får se vart! Sugen på LA och Bali innan jag åker till NYC igen.

Börja boxas - Det är något jag alltid har velat göra just för att jag är extremt svag i överkroppen och vill träna upp den. Sen är boxning fruktansvärt kul! Jag gillar att sparka från att jag gick i karate när jag var yngre. Tror boxning kan vara en sport för mig där jag kan ta ut all min energi på.

Skaffa hund - Detta önskar jag mest av allt, haha. Hundar är verkligen det bästa som finns. Finns inget som gör mig så lycklig som en hund, därför borde jag verkligen införskaffa mig en. Vet ju redan vad min första hund ska heta och vilken hundras jag ska ha...

Gillar

Kommentarer

Sophiehelena
Sophiehelena,

Bra lista 😊

nouw.com/sophiehelena
Maliness
Maliness,

Åh skall med skaffa hund iår! Skall adoptera en staffie här i London 😃

nouw.com/maliness
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic