En liten söndagslista.

Vad är bästa med livet just nu?
Att det är ett nytt år och nya tag som gäller. Jag älskar verkligen att börja ett nytt år och ha så mycket att se fram emot. Fint ändå att se tillbaka på 2018 och sitta och drömma om 2019. Vad som helst kan ju hända på ett år? Ser fram emot att få njuta av de nya året och låta mig själv må bra. Finns så mycket jag vill göra i år och har en massa planer. Måste bara våga ta tag i dem också så tror jag att livet kommer kännas bättre.

Sämsta?
Sen i september har jag haft sån ångest som aldrig riktigt går över. Vissa dagar känns lite lättare, men ångesten finns ändå alltid där. Det känns som att jag behöver en stor förändring i mitt liv, och bara göra sånt jag mår bra av. För då kanske ångesten försvinner. Jag vet inte, men känns nästan så just nu. En stor förändring och ta tag i mitt mående för såhär orkar man inte gå runt och må. Finns så mycket jag vill göra men tror att ångesten hindrar mig till viss del.

Vad äter du helst?
Allt som är onyttigt, haha. Nej men jag gillar att ha en balans när det kommer till kosten. Känner jag för och köpa en burgare på en tisdag så gör jag det. Vill jag ha en nyttig sallad så köper jag det. Jag vet ju att min kropp mår bra när jag sover bra, äter bra och tränar - vilket jag gärna gör också. Men blir så lätt att man går till en restaurang nu under vintern och beställer in någon krämig pasta eller pizza. Något jag inte kan leva utan däremot är chips, bananer och iste.

Din guilty pleasure?
Serier. Jag är en sån jäkla serienörd. Är en äkta gosis som gärna gosar ner mig i sängen eller soffan och sätter på en riktigt bra serie. Jag vill ju gärna äta något gott till som chips eller saltade cashewnötter. Mmmm.

Har du något tvångsbeteende?
Jag är överdriven kring min renlighet när det kommer till att tvätta händerna och känna mig fräsch. Vet inte hur många gånger om dagen som jag tvättar händerna, men det är extremt. Och jag är medveten om det. Men jag mår ju bra av att kunna gå och tvätta händerna och få känna mig ren. Eller när jag tar en dusch och tvättar håret. Den känslan är nog den bästa efter en långdusch i kokande vatten. Om jag fick välja skulle jag duscha och tvätta håret två gånger om dagen, men varken huden eller mitt hår skulle må så bra då, hehe.

Vad ser du fram emot?
Att få resa till nya platser. Få vara lite anonym, andas och ha saltigt hår. Vill verkligen resa så mycket i år och få uppleva nya ställen som jag aldrig har kunnat drömma om tidigare. Jag vill ju verkligen ut och resa själv utan att planera mina resor. När jag reser gör jag alltid research och planerar alltid dagarna. Men denna gång vill jag bara leva i nuet och se vart jag hamnar. Släppa tyglarna lite.

Drömköp?
Min kamera är nog mitt drömköp och såklart alla resor jag har gjort. Och all mat jag har köpt! Det får vi ändå inte glömma. Mat är ju ändå livet.

Vad känns läskigt?
Vad som komma skall. Alltså framtiden. Jag tycker alltid att det är läskigt när man tänker framåt. För jag har inga spikade planer. Vet inte ens hur morgondagen kommer se ut. Helst har jag ju en plan gällande allt. Hur hela mitt liv ska se ut. Men nu har jag ingen plan gällande någonting och tar dagen lite som den kommer. Vilket är ganska läskigt för mig, men tror det kan vara lite nyttigt för själen också.

Bästa sätt för att koppla av?
Att gå ut och gå längst havet, läsa en må-bra-bok, kolla en rolig serie eller när jag lyssnar på musik/podd. Jag har hyfsat lätt för att koppla av och stänga av runtomkring mig. Men jag skulle självklart vilja bli bättre på det. Man kan alltid bli bättre på saker och ting här i livet. Skulle vilja lära mig att meditera, men jag blir så rastlös bara. Jag kanske inte alls är så bra på att koppla av nu när jag tänker efter ändå haha...

Vad har du för målbilder i huvudet?
Det är massor. Vet ju att jag inte är där jag vill vara i livet. Och tänker på mina mål flera gånger om dagen. Jag har alldeles för många mål med mig själv, att jag inte riktigt vet hur jag ska lägga upp det. Trots mina 1000 listor i mobilen och mitt anteckningsblock, vet jag inte hur jag ska börja. Vill att någon börjar åt mig så sköter jag resten. Det hade varit det lättaste just nu. Men vet ju också att så funkar det inte riktigt. Måste ta tag i saker själv.

Gillar

Kommentarer

moaalm
moaalm,
Åh så fina bilder! Flyttade precis till Nouw, du får gärna kika in i bloggen och ge feedback! xx
nouw.com/moaalm
IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Jättefina bilder och kul lists<3
nouw.com/isabellepettersson
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Känner igen mig ang. ångest. Behövs en förändring men jag vet inte vad.
Cool ide att inte planera resorna, lite skrämmande för mig som är planeringsfreak men säkert en häftig upplevelse att bara se vart man hamnar och vad man får upptäcka.
nouw.com/jossustravelpics
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic