En liten uppdatering efter denna bloggpaus

Hoppas allt är bra med er! Tänkte köra en liten uppdatering på vad jag har haft för mig på sistone då jag har varit lite frånvarande. Bland annat har jag färgat håret! Eller ja lite slingor och klipp, haha. Stort steg för mig då jag inte har rört mitt hår på över 2 år. Känns bra och bli lite ljusare igen! Har även hittat en himla bra frisör här på ön som verkligen lyssnar på hur jag vill ha det. Tips: gå till Angela på Leonards.

Jag har fått jobb!!!!!! Stor del till varför jag har varit frånvarande här. Jag fick starta upp mitt egna lilla företag med. Känner att jag vill ge mig själv en klapp på axeln som började året med jobb och eget företag. Hittade mig även en redovisningskonsult som är grym på sitt jobb. Nej hörni detta känns bra! Försöker att ta promenader så fort jag kommer på mig själv att jag har suttit hemma i köket och jobbat flera dagar i rad. Blir en helt annan grej när man jobbar hemma, latheten är liksom alltid där, haha.

Gozo weekend. Vi var ett litet gäng som åkte till Gozo och chillade förra helgen. Jag har aldrig övernattat på Gozo trots att jag har varit på Malta i så många år. Tänkte att det var dags! Blev spontant men välbehövligt. Goda fruktostar, skaldjur och vin i mängder. Precis så en helg ska vara på Gozo. Vill helt klart tillbaka och ta vara på tiden här och bara glida runt överallt bland alla stränder. Det är inte en själ på Gozo, väldigt lugnt och harmoniskt där just nu.

Jag har beställt hem så mycket hämtmat på sistone med, inte direkt det bästa för plånboken. Men det går snabbt och de finns så mycket gott att beställa då är det svårt att låta bli. Sedan försöker jag även unna mig lite lyx i vardagen som fina naglar. Jag går även ofta till min kiropraktor för att rätta till ryggen. Sen har jag även börjat träna. Hade hellre uppdaterat här dagligen om livet, men ibland kommer ju livet emellan. Fick bli en liten kort update här. Mars kommer bli mer innehållsrik. Can't wait! xx

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic