EN LITEN WEEKEND I SAKNADE SVERIGE

Förra måndagen bokade jag flygbiljetter hem till Sverige för en stressfri weekend. På fredagen åkte vi från Malta och jag fick njuta av den finaste flygningen jag varit med om. Satt i princip bara och njöt hela resan hem med en himmel som var helt röd och med den största fullmånen jag sett. Fan vad fint det var. Önskar nästan att jag hade haft med min kameran bara för att kunna visa er hur fint det var.

Tänk att vakna upp i ett varmt hem (just nu är det 15 grader inomhus här på Malta haha...) för att sedan gå ut i minusgrader och bada i 39.5 grader. Vill börja alla mina mornar såhär. Livet! Dessa dagar hemma i Sverige har varit fullt fokus på att bara ta det lugnt, försöka undvika att stressa, ingen dator att pilla på eller en kamera att fota med. Bara andas och försöka njuta av nuet.

Under lördagen åkte vi till stan och fick njuta av ännu en solnedgång. Ah jag kommer nog aldrig tröttna på dessa solnedgångar. Vi var ett stort gäng och härligt gäng som hängde på O'learys som tydligen har byggts ut så det är gigantiskt. Det hade jag inte någon aning om, och kände direkt att jag blev stressad av alla människor som var där. Brandalarmet gick med så då var det kört. Tur att jag umgicks med så härliga människor som får mig att glömma det jobbiga. Hoppas att det blir bättre snart.

Under helgen fick hänga med mina underbara tjejer och en massa gulliga bebisar <3 Hela söndagen var det fullt ös med barn överallt. Så mysigt att hänga med bebisar. Firade mamma som fyllde 55 år med. På måndagen blev det en tripp till stan och Ikea för att fixa det sista innan jag skulle åka hem igen. Hann ju med en liten dejt med Lollo! Saknar så att bo två minuter från henne....

Natten mot tisdagen gick vi upp alldeles för tidigt för att jag skulle ta flyget tillbaka hem till Malta. Jag testade att åka med Ryanair första gången till Malta också. Helt galet att det är billigare för mig att resa till Malta än tåg till Göteborg, haha. Ibland önskar jag bara att jag kunde vara på två platser samtidigt här i världen. Men jag föredrar ändå denna utsikt och klimatet. Sverige, vi ses nästa år igen. xx

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic