EN MÅNAD KVAR

Kan inte förstå att det är en månad kvar tills jag och A flyttar till Malta. Det är så mycket som ska hinnas med under en månadstid, vet inte vart jag ska börja. Men först kommer jag åka hem till Karlstad för att fira midsommar med hela gänget. Vi kommer köra en favorit i repris från förra året som var himla lyckad! På måndag åker jag tillbaka till Göteborg för jobb, sälja grejer i lägenheten samt en hel del trevligheter med jobbet. Flyttar sedan hem till Karlstad för att sälja möbler, fixa i lägenheten och hyra ut den 22 juli. Måste alltså planera in varje dag fram tills dess.

Efter den 22:e tar jag och min pojkvän våra resväskor och flyttar till Malta. Där kommer jag spendera resten av sommaren tills det är dags för mig att åka tillbaka till Göteborg för att jobba heltid på Nouw kontoret. Blir bara stressad av att läsa igenom allt haha, noll vila för min del. Men det kommer bli så jäkla kul och spännande att få testa på lite nytt! Senast vi var i Malta var vi där i 5 dagar bara, så vi hann inte upptäcka så mycket. När vi kommer ner har vi en lägenhet som väntar oss, sen ska vi iväg på fler visningar för att hitta den perfekta tvåan helst i Sliema med fin utsikt.

Vilken underbar och stressig sommar detta kommer bli haha men mest underbar! Nu måste jag rusa till stan och fixa en massa inför midsommar och min sista lunch med roomie på två månader. Kameran får hänga med, hörs sen! xx

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Vilka fina bilder 😊
CheerSarah.devote.se
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic