EN SOMMARLISTA

Mina planer för sommaren
Flytta till Malta! Så kul och alldeles underbart att äntligen få flytta till solen. Vi kanske även hinner med en tripp till Italien under sommaren, annars ska vi bara njuta av Malta och försöka upptäcka så mycket som möjligt.

Det här har jag på mig i sommar
Jag kommer springa runt i mina skjortor som jag bara slänger på mig (helst utan BH). Bästa känslan! Sedan älskar jag att ha klänningar som sitter mer oversize och som är lätta att dra på sig på stranden.

Bästa sommarstället
Jag har ju en förkärlek till västkusten just för att jag har varit där väldigt lite och när jag väl är där njuter jag till fullo. Annars måste jag säga Malta och Grekland då jag dör för sol, värme och god mat.

Min favoritsommarmånad
Maj är en av mina favoritmånader för att jag fyller år och våren håller på att gå över till sommar. Annars är juli min absoluta favoritmånad. Då känns det som att sommaren precis har börjat och det är långt kvar tills den är över. Alla har även semester och har tid att ses vilket är helt underbart.

Vad jag ser mest fram emot i sommar
Min flytt till Malta, lägenhetsletandet och att umgås med nära och kära. Hjälpte min pojkvän att hitta en lägenhet för ungefär ett år sedan i Malta och det var himla kul! Det är väldigt enkelt att få bra lägenheter i Malta och det finns en hel del att välja på då det inte alls är som i Sverige. Längtar tills vi kommer ner så jag kan börja springa på visningar.

Det här tittar jag på i sommar
Sex and the city utan tvekan, kan sitta och skratta med mig själv i timmar då haha. Måste vara en av mina favoritserier! Sedan följer jag och min pojkvän Game of Thrones som vi precis har börjat se om. Jag skulle kunna skriva en hel novell om grymma serier, men jag håller mig till de jag kommer hinna se i sommar.

Detta äter jag i sommar
Grillat i mängder, allt med tryffel i, fräscha sallader och vegetariska rätter. Självklart slinker det ner en hel del glass och bakelser med.

Största sommarutgiften
Min flygbiljett och mat. Detta var sista gången som jag bokar ett flyg så sent, haha så typiskt. Och mat är ju det bästa som finns så det blir en hel del pengar som läggs på det. Men det är de helt klart värt varenda krona :)))

Det här lyssnar jag på i sommar
Topp 50 internationellt samt min och Karins Göteborgslista på Spotify. Jag är kass på att lyssna på poddar, men vill självklart bli bättre på det. Michaela och Dashas podd är den enda jag verkligen har genuint tyckt om och lyssnat igenom flera gånger. Men jag har precis börjat lyssna jag på Daniel Redgert och hans podd tankar med. Älskar när det är filtrerat, vågat och ärligt! Ge mig gärna tips på fler poddar <3

Det här läser jag i sommar
Jag har mina perioder där jag gärna läser mycket men just nu finns inte riktigt tid för det. Måste dock bli bättre på att läsa, har en hel del böcker som kommer få följa med mig till medelhavet. Men just motivationsböcker är något jag gärna läser. Har även gjort en liten recension på några motivationsböcker. De inlägget hittar du HÄR!

Här badar jag helst
I Sverige anses jag som en badkruka, men så fort jag åker utomlands hittar ni mig simmandes i havet. Jag bara älskar att bada i saltvatten och flyta runt där. Gärna med en madrass annars föredrar jag när det är tillräckligt med salt för att jag ska kunna flyta runt själv haha.

Detta kommer jag sakna i sommar
Min familj, släkt och mina älskade vänner som bor utspridda runt om i världen. Jag kommer även sakna så många restauranger som finns i Göteborg och Karlstad, haha. Det jag kommer sakna mest är att kunna boka in dejter med mina vänner, prata skit och bara umgås.

Gillar

Kommentarer

jennyizabella
jennyizabella,
Åh så härligt att flytta utomlands! 😃 <3
nouw.com/jennyizabella
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic