EN WEEKENDTRIPP TILL....

Jag erkänner att jag börjar gilla Instagram stories mer och mer. Speciellt för mig som har beslutsångest - då jag la ut vilken stad man ska besöka i höst eftersom jag inte kunde bestämma mig. Valet stod mellan Paris och Milano då det är två drömresemål jag har. Milano vann, och jag trodde aldrig att så många skulle rösta, haha. Jag kommer helt klart använda Instagram stories igen så snart beslutsångest dyker upp igen. Blev glatt överraskad att så många faktiskt röstar och kollar Instagram stories.

Så, äntligen ska jag få uppleva Italien och framförallt Milano som har funnits med på min bucketlist så länge jag kan minnas. Jag har inte ens varit i vårt grannland ännu så det ska bli underbart att Milano är den staden som jag kommer besöka först i Italien. Det är en stad jag alltid har varit hemligt förälskad i, Paris lika så. Men det får bli senare! A gav mig en liten weekendresa när jag fyllde år, som vi inte har hunnit med riktigt då han har varit i Sverige en månad och jag har haft fullt ös med alla besökare under julimånad. Men nu så ska vi lyckas få till en tripp bara han och jag. Kom gärna med tips <3

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Duomon är jättefin men annars tyckte jag inte det fanns så mycket att se i Milano. Men njöt ju ändå av att bara vara där.
nouw.com/jossustravelpics
LinneaDahlin
LinneaDahlin,
Ser underbart ut!
nouw.com/linneadahlin
Anngelic
Anngelic,
Italien är fantastiskt, vi kom precis hem från Sicilien =)
nouw.com/anngelic
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic