EVENT MED NOUW

Vi började kvällen på kontoret där vi hade ett event med massa härliga bloggare. Alla fick en varsin goodiebag och en färskpressad juice från Orange N Blk.

Johannes Hansen föreläste om hur viktigt det är att utveckla vårt självförtroende, hur vi ska prestera bättre och att lyckas med våra drömmar. Vem som helst kan lyckas bara man vågar! Jag blev 110% peppad och tyckte att föreläsningen var den bästa jag har varit på.

När klockan var 18.30 gick vi vidare till Clarion Post som ligger precis vid kontoret.

Hur fint dukat? Det var högt i tak och alldeles perfekt middagsställe.

Förrätt blev kött med grönkål.

Varmrätt blev fisk som smälte i munnen

Desserten, behöver jag ens nämna hur god den var?

Jag har min praktik på Nouw Media i Göteborg och kommer vara här fram till sommaren! Det är så himla trevligt att vara i älskade Göteborg måste jag erkänna! Fan vad jag älskar denna stad och alla härliga människor som bor här. Redan andra dagen av min praktik fick jag vara med på deras event med massa härliga bloggare och lyssna på Johannes Hansens föreläsning som var så inspirerande. Jag är så jäkla fylld av inspiration och tacksam för att jag fick vara med om denna underbara kväll. Nu ska jag laga mat och sen ska jag stänga av mobilen och fortsätta att njuta av kvällen. Xx

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic