FOOD PLACES IN BALI

Nebula
Mitt favoritställe när jag var i Seminyak och bodde precis vid Nebula. Tror jag hann gå dit fyra eller fem gånger och njöt av deras mat. Personalen är helt underbar med! Stod och pratade med tjejerna som jobbar där i nästan två timmar en kväll. Går ni dit så ta deras frukost som ni ser på bilden ovan eller deras pad thai. Och såklart en kokosnöt! Perfekt att sitta och jobba där med helt ostört då det är väldigt lugnt under lågsäsongen.

Gourmet Café
Här hittar ni den absolut bästa avo toasten! Brödet är av fullkorn, fetaosten är så god som man får vid sidan av och man får även med en tzatziki att doppa i. Denna frukost skulle jag gärna äta varje dag. Väldigt instagram-vänligt också med marmorbord och bra ljus. Är ni sugna på lunch eller middag rekommenderar jag starkt en asiatisk maträtt med kyckling och cashewnötter (jag körde på veggo) bara och fråga så ordnar dem det.

Coffee Cartel
Instagram-vänligt café med god mat, dock väldigt små portioner. Här kan man även beställa rosa chai latte som var hur god som helst! Hann dock bara gå hit en gång, hade gärna gått hit fler gånger och testat deras lunchmeny. Enda stället som jag varit på som stänger tidigt, tror de bara är öppet till 17-18 tiden. Gå hit och ät frukost eller lunch, och glöm inte att ta med kameran.

Debbie Does Salad
Precis vid Echo Beach ligger ett mysigt litet hak som serverar fräscha maträtter och förbannat god Kombucha. Det var faktiskt här jag lärde mig att dricka Kombucha. Efter att ha testat mig igenom alla möjliga ställen med Kombucha, är detta min absoluta favorit. Smaken green mango rekommenderar jag starkt om ni vill lära er att dricka denna hälsodryck. Deras bowls är himmelska, så det spelar ingen roll vilken ni tar - allt smakar så gott här.

The Shady Shack
Viggo-himlen! Här finns allt och lite till, och allt är så jäkla gott med. Vet inte hur många gånger jag hann med detta ställe men det blev en hel del veganburgare och kokosnötter där. Perfekt ställe att gå till på första dejten eller med sina vänner. Det är extremt mysigt där och chill vibe. Precis vad jag gillar! Tror min favoritburgare heter The Shady Shack burger. Testa den och du kommer inte bli besviken.

Kynd Community
Instagram-vänligare café får man leta efter. Wow, vad rosa och fint allt är. Testade maten där två gånger (ganska dyrt för att vara Bali) men jag tyckte det var väldigt gott. Vill du äta god mat och ta riktigt fina instagram-bilder är ju detta café att föredra. Tips är att gå hit 7-9 på morgonen när det är som minst folk, sen blir det fullsatt enligt en av servitriserna. Jag gick dit vid 10 och då fanns det en plats kvar så se till att gå upp i tid för att få de bästa platserna och slippa vänta allt för länge på maten.

Gillar

Kommentarer

Alltduvill
Alltduvill,
JAG DÖR😍😍😍
nouw.com/alltduvill
sarasheart
sarasheart,
erikssontowa
erikssontowa,
men åhhh<3333
nouw.com/erikssontowa
sarasheart
sarasheart,
miraholgersson
miraholgersson,
Åh!!! När jag var där testade jag bara shady schack och kynd och fullkomligt älskade det!! så underbart. får besöka dom andra nästa gång!!😍
nouw.com/miraholgersson
sarasheart
sarasheart,
Ja absolut, det måste du göra 🥰
nouw.com/sarasheart
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic