Förra året i December

För ett år sedan hade jag sån extrem hemlängtan. Jag åkte ner till Malta den 11 juli och åkte inte till Sverige förrän den 8 december. Förstår inte nu i efterhand hur jag orkade. Numera åker jag hem så ofta jag kan. Kommer så väl ihåg hur skönt det var att komma hem till snö och alla efterlängtade människor.

Ni kan ju tänka er hur mitt hår såg ut efter sol, saltvatten och slitna toppar sådär ett halvår på Malta. Det första jag bokade in var hos min frisör hemma i Karlstad. Jag färgade håret lite mörkare, gråare och klippte av en redig bit. Älskar att ha iskallt hår och nyklippta toppar.

Andra advent firades hos Lollo med Sunes jul i bakgrunden. Det var så mysigt att vara hemma i Sverige under december med massa julfeeling. Denna bild togs dagen efter en utekväll med tjejerna <3 Vi vaknade upp och var svinhungriga så då gjorde vi en liten brunch och det blev såklart en vaniljbulle med. Min favorit när det kommer till koffeinkälla också - Vitaminwell!

Det sköna med vintern hemma i Sverige är att det är alltid varmt inomhus. När vi var hemma blev det många myskvällar framför brasan så att det blev ännu varmare. Jag kommer aldrig kunna tröttnar på värme. Hade sån julfeeling när vi var hemma med. Det var iskallt ute och vi firade mini-jul hela släkten medan snön vräkte ner. Finaste mini-julen på flera år.

När vi kom hem från Sverige gjorde jag en summering av 2017 del 1 och 2 som ni kan läsa om HÄR och HÄR. Snart är det dags att göra en summering av 2018 också. Yey! Tiden går extremt fort men det ska bli kul och se vad jag faktiskt har hunnit med i år. Brukar ni göra en summering av ert år? Denna bild är från 2017 när jag och Madde klarade c-uppsatsen och sa hejdå till Universitetet. Årets bästa känsla fångades på bild.

Jag firade min första jul utomlands och avslutade julafton med en magisk solnedgång. Vi hyrde bil i en hel vecka och gled runt på Malta under julledigheten. Det måste vara det absolut bästa att göra under vintern, hyra bil, upptäcka ön och spana in fina solnedgångar.

Såhär kan det se ut under jul här på Malta. Under mellandagarna fortsatte vi glida runt i bilen om dagarna och på kvällarna tog vi båten över till Valletta. Allt är så upplyst och mysigt här under jul, speciellt i huvudstaden så här kommer jag hänga i år igen när vi kommer hem från Amsterdam. Då blir det att beställa min nya favorit varmchoklad med amaretto. Tänk att gå runt bland alla gamla och upplysta byggnader och dricka varmchoklad.

Året avslutades med en tripp till Popeye village så blev det middag och bubbel på kvällen. Vi gick ut för att kika på fyrverkerierna vid 12-slaget men det var en besvikelse. Malta vet inte hur man firar nyår, haha. Skämt å sido. Det var också min första nyår utomlands också. Det ska bli skönt att fira jul och nyår utomlands i år med tycker jag. Nästa år kanske blir i Sverige vem vet :)))

Gillar

Kommentarer

RebekaJozic
RebekaJozic,
Åhh.. Den bilden vid brasan, ser sååå mysigt ut! 😃
nouw.com/rebekajozic
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic