Helgen från luren

I fredags drog jag och några kollegor till Hugos Pasta and Pizza för att sedan möta upp resten vid ett bowlingställe i St Julians. Och kolla vem som fick högst poäng (!!!) Mitt lag vann, och jag vann för att ha kört järnet, haha. Sedan firade vi hela natten lång med goda drinkar.

Min lördag spenderades i sängen, och på eftermiddagen tog jag en promenad till min massör. 1 timmes massage var så välbehövligt! På väg hem såg himlen ut såhär, och bakom mig var det typ svarta moln. Mysigt att komma hem då och gosa in sig i soffan med en vars pizza från Frescos medan regnet öste ner utanför.

Söndagen vaknade jag upp med lite mer energi efter 12 timmars sömn. När vi hade vaknat till liv gick vi ner till Ubistro för och äta brunch och såklart en efterrätt också. Det blev belgiska våfflor med choklad :)) Drack även en äpple och ingefära juice som var helt nypressad. Älskar det!

När vi hade tryckt i oss brunch gick vi till Manoel Island och njöt i solen lite. I solen är det stekande hett, men så fort ett litet moln tittar fram blir det alldeles kallt. Men det är helt underbart att kunna gå och lägga sig ute i solen, i bikini när det är november.

Hahahah, mina nygjorda naglar efter två bowlingrundor... Min tumme ser numera ut som en prinskorv, men det får de va värt! När vi hade tagit det lugnt i solen gick vi hem och fixade oss för...

Okurama! Vi tog taxi till ett annan Okurama restaurang som ligger i San Gwann. De hade andra sushibitar med så vi var helt överlyckliga. Service sög, men här på Malta börjar man bli van med dålig service haha... Dock var sushin extremt jäkla god! Nästa gång får det bli take away för jag behöver dessa sushibitar i mitt liv. MUMS! Hoppas er helg var fin <3

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Så fin blogg!!😍
nouw.com/ellenholmberg
sarasheart
sarasheart,
erikssontowa
erikssontowa,
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic