Hem till Göteborg och Karlstad

Åkte med RyanAir för andra gången och möttes av denna solnedgång. Jag gillade inte alls att flyga med RyanAir första gången men nu var det snäppet bättre. Vi landade 20 minuter tidigare än beräknat så jag var överlycklig och svinhungrig. Beställde en vegetariano med beasås från bästa haket som Karin fick springa och hämta åt mig <3 Kom fram vid 22 och tryckte pizza och pratade ikapp med älskade Karin. Åh det var så underbart att vara tillbaka i Göteborg igen.

Jag vaknade till liv när solen gick upp och gjorde mig redo för en tripp hem till hemstaden. Som vanligt är jag alltid i god tid innan tåget skulle gå så jag passade på och trycka den GODASTE salladen jag ätit på väldigt länge. Önskar nästan att jag jobbade vid centralen i Göteborg så jag kunde gå hit varje dag. Testa deras falafelsallad och njut!

När jag kom fram till Karlstad hade vi bokat bord på Napoli som var mitt stammishak en gång i tiden. Det var jag, Lollo, Therese, Emelie och Issa som åt och pratade om livet tills solen började gå ner. Ljuset var helt magiskt så jag var bara tvungen och fota Lollo. Sen gick jag och Therese till Hagahallen för å köpa godis. Utanför lägenheten stod vi ett bra tag i kylan och kollade på solnedgången med. Vilken underbar kväll i hemmastaden tillsammans med tjejerna.

Efter två riktigt hektiska dagar i Karlstad åkte jag tillbaka till Göteborg igen. Jag hann träffa så många på väldigt kort tid vilket jag är glad för, tråkigt bara att jag inte hann ta några mer bilder. När jag kom fram till Göteborg igen fick vi strålande sol, men det var iskallt i luften. Kändes nästan som vår under hela helgen. Jag och Elinor passade på och fota lite analogt och kolla i butiker.

Jag sov hemma hos Elinor hela helgen och DOG för alla hennes kameror. Hon gjorde mig så sugen på och införskaffa mig en analogkamera, så vi gick till ett fotoställe och kikade på kameror. På kvällarna hängde vi hos Karin och myste, åt en massa och pratade ikapp om livet. Det var så skönt med en myshelg utan utgång på de. Ibland behövs det, speciellt när man kommer hem till Sverige och stressar igenom vistelsen.

Sista dagen i Göteborg spenderades med Viktoria. Vi åt en sjukt god bowl på ett ställe vid Avenyn (hittar det inte på Google) men får kolla upp det. Måste tillbaka dit! Kolla bara vilken skapelse. Vi hängde där ett bra tag i solen innan jag var tvungen och köpa allt jag behövde till resan hem igen. Älskar verkligen att shoppa hemma i Sverige, här på Malta finns det inte alls samma utbud.

Efter shoppingen gick vi och satte oss på en uteservering och njöt. Bästa avslutet på denna resa! Pommes med tryffelaioli och rosé, det luktade verkligen sommar också. Svensk sommar är ändå oslagbart, det är ju nostalgi för mig. Men det känns forfarande som Sverige är ett ställe jag gärna besöker, men inte flyttar till. Inte än på ett tag. Det är så mysigt att komma hem för några dagar och krama om alla, men det känns bra att ta flyget hem till Malta. Hoppas vi ses snart igen Sverige!

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic