Hemma igen efter några dagar i höstiga Sverige.

Jag har varit i Sverige några dagar för att komma hem och hälsa på alla. Det har varit fullt ös varje dag och inte många sömntimmar här inte. Men trots det är jag full av energi efteråt. Det har varit så jäkla underbart att åka hem igen, träffa alla och njuta av höstens fina dagar. Jag åkte på torsdagen och hade en guppig flygresa till Arlanda. Min pappa hämtade upp mig så åkte vi helt felväg först, och fick njuta av Sveriges helt underbara natur. Fan vad fint Sverige är på hösten! Var så glad att vara hemma igen.

På fredagen var det dags för jobb hela dagen framför datorn sen blev det en promenad innan solen gick ner. Jag fick springa hem till Lollo där alla gamla barndomsvänner väntade samt en treveckors bebi <3 Titta vad fina! Lilla Alvin var bara 3 veckor gammal. Vi åt tacos, kladdkaka med glass och nosade bebis hela kvällen. Helt underbar kväll, önskar att man kunde ha flera såna kvällar.

Blev så glad när jag vaknade upp på lördagsmorgonen och termometern visade 19 grader. Jag och Lollo hade planerat in en promenad i solen runt i Karlstad. På kvällen drog vi till Therese och hennes killes nya lägenhet. Solnedgången därifrån är ju drömmig! Får mig ju nästan att vilja flytta hem. Efter en rolig förfest och en pang-kväll ute trillade vi i säng 04.30...

På söndagen åkte jag och Elinor till Göteborg. Kolla bara solnedgången från tåget! Jag är ju helt galen i solnedgångar som kanske märks i bloggen. Tröttnar. ju. aldrig. När vi kom fram till gbg mötte jag upp A och åt pasta på Vapiano, enda stället som inte hade stängt. Jag fick äntligen sova efter några sömnlösa nätter (i Karlstad väckte en 1 åring och en 3 åring mig hela tiden, haha) så i Göteborg kunde jag äntligen vila ut lite. Var så skönt att vara tillbaka.

Måndagen vankades det jobb hela dagen och sen på kvällen gick jag, Karin och Elinor runt halva Göteborg för att hitta en värd restaurang med mer än en vegetariskrätt på menyn. Trodde aldrig att Göteborgs utbud av veggorätter var såhär dåligt? Vi gick från Centralen till Avenyn och kikade igenom alla menyer vi kunde hitta. Men tillslut hittade vi Scandic på Avenyn som hade Oumph Ceasar sallad - den var så jäkla god! Tips till er som letar efter veggorätter. På tisdagen var det dags att flyga hem till Malta igen. Tack älskade vänner och fam för dessa dagar <3

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic