HÖSTFRÅGOR OCH PLANER

Vad tycker du är det bästa med hösten?
Hösten är ju årets mysigaste tid och det tycker jag att man ska ta vara på och mysa till det lite extra. Kolla igenom alla filmer och serier som du har på din lista, gå ut och käka middag med vänner, ta promenader varje kväll och att alltid ha en massa tända en ljus i hemmet. Se till att mys så mycket som möjligt, vi ska ta vara på hösten och ladda batterierna!

Hur kommer du gå klädd?
Jag går alltid runt i skjorta och kostymbyxor under hösten, men på vintern blir jag sugen på att ha strumpbyxor så då går jag gärna klädd i någon klassisk kjol eller klänning med en gosig tröja över. Just nu är jag på jakt efter en mysig kashmere tröja gärna v-ringad eller med dubbelvikt polokrage. Och till den vill jag ha en svart coat, mina nya favvo-boots och en skinnkjol som är lite längre och nästan nuddar knäna.

Har du några höstplaner?
Jag kommer jobba heltid på vardagarna och under min lediga tid träna och mysa så mycket jag bara kan. Gällande resor så åker jag till Malta i b��rjan av november igen sedan är väl planen att ta en weekend i London och kanske en vecka eller två i något varmare land. Tänk vad fint med all julpynt i London! Åh vad jag vill dit nu och köpa julklappar (till mig själv och familjen hehe). Någon som hänger med på en shoppingweekend?

Vad ser du mest fram emot?
Att vakna upp på morgonen pigg efter 8 h nattsömn, åka till gymmet och köra ett skönt benpass, åka till jobbet och avnjuta en god sallad från Deli och efter jobbet mysa in sig i en filt i soffan och kolla serier. Tända ljus och äta gottigheter är givet! Jag är helt galen i chips och dipp så det ser jag mest fram emot att få götta mig med haha.

Har du någon höst-lista på Spotify?
Jag har gjort en lista som heter GÖTEBORG där det finns en hel del gott och blandat. Annars söker lyssnar jag gärna på listor som redan finns på Spotify som är lugna och som man kan sjunga med till haha. Sen älskar jag julen så nu i oktober börjar jag lite försiktigt med jullåtar...

Plagg som du tycker är big NO i höst?

Kamouflage, det är en trend jag aldrig någonsin kommer nappa på. Och stickiga tröjor är inget att föredra alls, får panik bara jag tänker på det. Alla höstplagg ska vara enkla, stilrena och framför allt bekväma. Shoppa aldrig något som inte känns bra och inte bara för att det är mode. Kör din egen stil!

Gillar

Kommentarer

Rakeleb
Rakeleb,
Älskar verkligen dina bilder!
nouw.com/rakeleb
sarasheart
sarasheart,
Och jag dina fina kommentarer <3
nouw.com/sarasheart
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic