Inte varit hemma i Sverige på över 1 år

Hoppas allt är fint med er! Klockan är bara 20:38 och jag ligger redan i sängen efter en lång vecka. Jag började plugga för några veckor sedan och har lyckats skada ryggen, hur jag än ligger/sitter/står gör det ont. Jag som aldrig har haft problem med ryggen innan, och nu när det är dags att visa framfötterna tabba jag mig helt. Vill inget hellre än att åka hem några dagar för att träffa alla igen, vila ryggen och ta tag i plugget i februari istället. Saknar Sverige så jäkla mycket just nu, jag har ju inte kramat min mamma på 1 år och 3 månader. Man kan ju nästan tro att jag bor på andra sidan jordklotet, haha. Vad är det längsta ni har varit ifrån era nära och kära? xx

Gillar

Kommentarer

sofiiaeklund
sofiiaeklund,

Jag och min pojkvän bor just nu i olika städer i sverige och jag förstår verkligen att du längtar hem. Även om jag får träffa honom någon gång då och då så är det tufft att vara ifrån sina nära och kära! Hoppas ryggen blir bättre för dig snart, kram på dig!

nouw.com/sofiiaeklund
sarasheart
sarasheart,
Förstår dig! Jag har själv haft distansförhållande i olika städer och länder, det är så jobbigt men gud vad värt det är väntant när man äntligen får ses igen. Tack snälla fina du <3 STOR KRAM!
nouw.com/sarasheart
Anngelic
Anngelic,

Oj haha jag tror att det längsta jag varit ifrån min mamma är 3 veckor 😃

nouw.com/anngelic
sarasheart
sarasheart,
Haha drömmen ju! Önskar verkligen att jag kunde säga detsamma 😃
nouw.com/sarasheart
PurpleQueen
PurpleQueen,

Reste från Sverige som längst i 10 månader men hade tur som fick besök av familjen 😊

nouw.com/purplequeen
sarasheart
sarasheart,
Åh underbart när familj och vänner kan komma och hälsa på när man själv inte har möjlighet att åka hem 🙏🏼
nouw.com/sarasheart
Livetidubai
Livetidubai,

Så magiska bilder! Jag hade inte varit i Sverige på två år men i September kunde jag äntligen komma. Saknaden var enorm och det var svårt att vara borta så länge.

nouw.com/livetidubai
sarasheart
sarasheart,
Tack snälla <3 Gud så kul att du äntligen fick komma hem! Kan inte tänka mig att vara ifrån familj och vänner ännu ett år. Det måste ha varit riktigt jobbigt för dig att behöva vänta så länge på att få krama om alla igen.
nouw.com/sarasheart
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic