Lägenhetsrenovering / tankar

Jag tänkte dela med mig av lägenhetsrenoveringen som kommer ske i sommar. YEY! Är jättetaggad på att få ordning på lägenheten efter att inte ha bott hemma i Karlstad på så många år. Ska bli jobbigt och ha två ställen att bo på men tror det kommer vara värt all slit i slutändan. Kom GÄRNA med tips <3

Sovrum
I sovrummet kommer golvet fixas och likaså garderoberna. Det är två inbyggda garderober i sovrummet, men egentligen behövs det bara en - som den på bilden till vänster. Det ser så fint ut med gardiner istället för garderobsdörrar med. Föll pladask när jag såg bilden på Printerest. Det finns även en skjutdörr som jag skulle vilja ta bort och komma på en smartare lösning, eller bara ha det helt öppet?

Kök
Köket är ganska stort, lite för stort så där skulle jag kunna tänka mig att det skulle vara fint att göra köket mindre. Köksluckorna får bli i neutrala färger, antingen i någon vitt nyans eller mellangrå. Jag vill ha en marmorbänk men efter att ha gjort research verkar det svårt att få till och långa leveranstider. Pjuh, dessa leveranstider. Tänk vad fint att ha ett längre bord mot balkongen så man kan bjuda in vänner på middagar?

Hall
Hallen ser ut som bilden till väster och där funkar det utmärkt med en rund spegel och en tunnare hylla. Behöver fixa mycket förvaring även här då det ska få plats med alla skor och jackor. Tycker att bilden till höger är en ganska smart lösning då det får plats skor under och över hyllan men också att det får plats en hel del jackor. Enda nackdelen är ju att dammsuga där haha... Tror jag behöver klura ut lite mer på hur hallen ska se ut, men mycket förvaring är prio ett.

Vardagsrum
Här är tanken att flytta tvn och sätta den på en annan vägg så det blir mer mysigt att sitta och kolla film. Lite mer avskilt. Vill även ha massa förvaring som syns på första bilden här nedan eller bara ha ett längre vitrinskåp. Bord i marmor är något jag alltid har velat ha, men annars har jag inte riktigt hunnit bestämma mig gällande inredning. Finns ju så många hemsidor att jag inte vet riktigt vart jag ska börja?

Badrum
Här behöver golvet bytas ut, men väggarna är i vitt kakel och funkar alldeles utmärkt så det får vara kvar. I badrummet behövs det småfix med en ny tvättställsskåp, en bänkskiva att ha över tvättmaskinen och ny duschväggar. Badrummet är större än första bilden men är i liknande uppbyggnad. På andra bilden har jag fallit för golvet, flera nyanser av grått hade passat så bra in i badrummet. Vill ha det ljust och fräscht med bra belysning.

Balkong
Här ska den gråa mattan bort direkt och bytas ut till trall istället. Fäller man blondahårstrån som jag hela tiden så är trall att föredra hehe. Fokuset kommer inte ligga på balkongen då den kan användas typ tre månader under året. Men en massa fina växter får gärna flytta in där!

Gillar

Kommentarer

Daniellaclaesson
Daniellaclaesson,
Så roligt med renovering och att inreda 😃
nouw.com/daniellaclaesson
moahakansdotter
moahakansdotter,
Så spännande! Det låter som att det kommer bli riktigt fint i slutändan! 😊
nouw.com/moahakansdotter
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic