LET'S FIND SOME INSPO

Läs bloggar - Något som jag vill bli bättre på är att verkligen läsa igenom blogginlägg, kommentera och klicka på deras adlinks (=bloggaren tjänar pengar per klick). På så sätt finner du inspiration, gör bloggaren på fint humör med en gullig kommentar och kanske hittar en ny favorit-hemsida när det kommer till shopping på nätet? Win win!

Skaffa Printerest - Ja detta är helt klart den bästa sidan när det kommer till att hitta inspiration. Här kan jag spendera timmar och bara söka på en massa fint, spara till egna mappar och följa andra. Ett bra tips är att ha en massa mappar så det är lätt hitta bland alla bilder. Istället för en mapp som heter "resor" med 3500 bilder är det bättre att dela upp dem i flera mappar "Bali guide" och "New York guide". På så sätt slipper du bläddra i en evighet och hittar snabbt det du söker.

Scrolla runt på Instagram - Här går det alltid att hitta nya favoritkonton som du kan börja följa, och som kanske börjar följa dig tillbaka? Det bästa sättet för att hitta andra är och söka igenom några av dina favoritkonton och se vilka de följer, klicka på "förslag åt dig" eller gå igenom vad andra har gillat för bilder. Glöm heller inte att likea bilder och kommentera när du tycker något är extra fint.

Åk in till stan - Hitta inspiration när du går runt i butiker, provar kläder eller ser någon som bär på ett plagg som du tycker är perfektion. Lovar att personen kommer bli jätteglad om du skulle gå fram och ge en komplimang! Vi måste helt klart bli bättre på att överösa med komplimanger, för visst blir man glad när någon kommer fram med ett leende och beundrar ens nya väska eller favorit-jacka?

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic