LET'S TALK ABOUT SUMMER HAIR

Den eviga frågan vi alla ställer oss under våren: "vad ska jag göra med mitt hår?". Mitt bästa tips till alla som ständigt söker efter det perfekta sommar-håret. Gör det naturligt! Jag är nog inte ensam om att få panik över utväxt, så det bästa är helt enkelt bara att försöka slinga det i supertunna slingor, sen göra en nyansering som går ihop med sin egen hårfärg. Voila! Innan vi ska till USA måste jag springa till min frisör och köra på detta. Blev så jäkla taggad på det nu! Bra att jag blir motiverad av mitt egna blogginlägg, haha... Hur brukar ni göra med håret under våren/sommaren? xx

Gillar

Kommentarer

elinawase
elinawase,
Vill alltid ändra mitt hår till sommaren! Men ska försöka ha det så naturligt som möjligt! Ångrar mig oftast efter jag gjort någon ändring!
nouw.com/elinawase
rakeles
rakeles,
Mitt hår blir väldigt lätt solblekt så under sommaren blir det naturligt ljusare, under vintern när håret växer blir det mörkare i bottnen och ljusare i längderna. Har faktist aldrig gjort något med ett hår om jag ska vara ärlig. Men hade jag varit blond hade jag förmodligen gjort det!
nouw.com/rakeles
licela
licela,
Så fine!!!
nouw.com/licela
moahakansdotter
moahakansdotter,
Jag tänker kapa mitt hår en bit, sedan återstår det att se om det ska bli mörkare eller ljusare 😊
nouw.com/moahakansdotter
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic