LEVI´S/JEANS


Nu är det den perfekta tiden för att rensa din vår/sommargarderob och sälja på nätet! Jag är helt besatt av att rensa kläder och suktar alltid efter att få plats för allt jag äger utan att det ska se stökigt ut. Får det inte plats skänker/säljer jag det. Denna gång kommer jag sälja flera märkeskläder som jag knappt har använt (bland annat dessa Levi´s). Här är några tips på hur du kan gå till väga för att sälja dina kläder på nätet!

1. Rensa och gå igenom allt du äger och har, även kläder du har på vinden eller i förrådet. Se till att få med en kompis som kan hjälpa dig för att det ska bli roligare och gå snabbare. Det kan även vara riktigt underhållande att testa massa gamla plagg för både dig och din kompis!

2. Ordna upp fyra högar (spara, sälj, skänk och släng) för att det ska bli lätt att strukturera upp från början. Har du inte använt kjolen på 2 år är det nog dags att den skänks eller säljs. Skänka kläder kan man göra på vilken secondhand butik som helst, se bara till att det inte är smutsigt eller trasigt.

3. Fotografera allt du ska sälja. Lägger du upp flera snygga bilder på plagget kommer värdet att höjas. Ha bra ljus, fota gärna en närbild så att köparen kan se om tyget är i gott skick och även att färgen stämmer. Din kompis kan agera modell för på så sätt ser köparen hur plagget sitter på någon annan och kan då lättare bestämma sig för att buda.

4. Lägg upp allt på exempelvis Tradera och skriv så tydligt du kan om själva plagget och använd rubriken för att beskriva plagget, märket och storlek. Ju mer detaljerat du skriver desto lättare blir det för köparen att avgöra om den kommer passa eller inte.

5. När plagget är sålt se då till att svara snabbt på mailet och skicka iväg plagget direkt när köparen har betalat. Du visar att du är seriös och alltid tänker på att köparen ska få en snabb och bra affär (du blir ändå betygsatt av köparen efter affären). Skriv gärna till en liten lapp i och önska en trevlig dag! Vem blir inte glad av en fin hälsning?

Gillar

Kommentarer

VilmaHogberg
VilmaHogberg,
ÄLskar shortsen
nouw.com/vilmahogberg
tindrawannberg
tindrawannberg,
Finns shortsen kvar??? Så otroligt snygga!
nouw.com/tindrawannberg
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic