Livet blir aldrig som man tänkt sig

Hoppas allt är bra med er <3 Jag har haft fullt upp här då livet har varit upp och ner de senaste månaderna. Det bästa att göra under jobbiga perioder är helt enkelt att ta hand om sig själv, och det är precis vad jag har försökt göra. I slutet av augusti berättade min chef att företaget skulle läggas ner helt pga covid, min trygghet jag och mina kollegor haft i 1 1/2 år. I samma veva behövde jag och min roomie flytta ut från vårt trygga hem (vi hittade en lägenhet 3 dagar innan vi behövde flytta ut). Det varit så mycket med flytten att jag inte har orkat fokusera på att företaget inte existerar längre. Har försökt att trycka bort mina känslor gällande allt som hänt på sistone och låtsas att livet varit på topp.

Det finns så mycket som har raserat för hela världens befolkning pga covid. Hoppas bara allt kan gå tillbaka till ett mer normalt liv snart, även om det inte ser ut som så just nu. Önskar verkligen att det hade gått och ta ett direktflyg hem till Sverige nu bara för några dagar, så jag hade kunnat krama om familj och vänner igen. Det är över 1 år sedan som jag kunde åka hem senast, och det känns. Fan vad det känns. Att jobba 24/7 inom en start-up gjorde det svårt att ta ledigt, och det är nu i efterhand jag har insett hur lite jag gjorde för mig själv under tiden på företaget. En lärdom inför mitt framtida jobb. För vad är egentligen viktigare än sig själv och sitt mående?

Det är slutet av oktober nu, nästan två månader har passerat. Nu bor vi i en mysig lägenhet där vi äntligen trivs, och börjar få livet att rulla på igen. Och hörrni! Nästa vecka ska jag börja en kurs som jag har drömt om i fler år. Precis vad jag behövde i dessa svåra tider och i väntan på att allt ska vända. Livet blir ju aldrig som man har tänkt sig, men det sista jag vill är att spendera min dyrbara tid på något som inte betyder något för mig - när jag kan försöka uppnå min dröm här och nu. xx

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Fint att du delar med dig <3

nouw.com/agnesmathilda
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic