MILANO DAY THREE AND FOUR

Dag tre valde vi att ta det lugnt och sova ut. Vi åt frukost på hotellet och sedan gick vi runt och letade efter ett ställe där vi kunde hyra bil under söndagen. Sedan gick vi vidare till ett vegansk ställe som har rosa burgare (!!!) det fanns även andra färger beroende på vilken burgare man ville ha. När vi hade ätit var det dags att gå till Arco Della Pace. Det var inte alls mycket folk där trots att det var lördag mitt på dagen vilket var så skönt!

Fikadags, och denna gång blev det LúBar som måste vara Milanos mysigaste café. Tyvärr var varken min Chai latte eller chokladkaka god, de var den torraste kakan jag ätit haha. Men upplevelsen var helt magisk där, så de lär säkerligen ha något gött och käka men ta inte chokladkakan om ni går dit. Sen försökte A övertala mig att gå på en fotbollsmatch... Men jag hade en bättre plan :)))

Vi gick hem och bytte om, åkte upp till hotellets gemensamma balkong och njöt till tusen av solnedgången. Jag ville verkligen passa på att gå till Duomo och Galleria Vittorio Emanuele igen då det var sista kvällen i Milano. Kolla bara hur mäktigt Galleria Vittorio Emanuele är? Wow! Ni måste verkligen dit.

Jag åt den godaste gelato någonsin utan att överdriva. Ovanpå är det maräng, jordgubb och mörk choklad men det bästa är ju att de hällde i varm choklad i struten med... Är ni där måste ni testa denna gelato! Vi gick även förbi Duomo igen då det ligger bredvid varann. Under kvällstid fick man se ännu fler detaljer än vad man gjorde under dagtid.

Är man i Italien är pizza ett måste. Pizzium heter stället som vi gick till och åt två helt fantastiska pizzor som bara slank ner. Detta var en riktig jäkla pang-pizza som jag aldrig kommer glömma. Det behövdes inte ens bearnaisesås, som jag annars alltid saknar när jag äter pizza. Det pratades extremt högt då det var vi och alla Italienare, men fan vilket mysigt ställe. Sen gick vi hem och somnade gott.

Sista dagen i Milano valde vi att hyra bil då vi ändå skulle ta ett sent flyg. Ett supertips om ni måste checka ut vid lunchtid men har ett sent flyg - hyr en bil och upptäck mer! Vi valde att åka till Como som vi hört så gott om, och jag kan ju erkänna att det var över förväntan. Vi hamnade på Hilton hotel Como lake som är ett av de finaste hotellen jag varit på. Kolla bara utsikten från vårt bord. Där åt vi lunch och njöt av utsikten och den underbara servicen.

När vi hade ätit lunch åkte vi längst Como då det är så extremt fint där. Tänk att bo så med denna utsikt? Nästa gång vi åker till Italien vill jag bo på Hilton hotel Como lake och hyra bil i minst två veckor. Fick sån mersmak för att upptäcka mer av Italien! Senare på eftermiddagen var det dags att lämna Como och åka tillbaka in till Milano för käk igen. Då valde vi Miscusi då deras pasta var himmelsk. Sen åkte vi vidare till flygplatsen. Tack A för den finaste födelsedagspresenten (bara några månader senare, haha) <3

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Men hallå HUR magiskt ser det inte ut? ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
sarasheart
sarasheart,
Anngelic
Anngelic,
Åh vilka vackra miljöer!
nouw.com/anngelic
sarasheart
sarasheart,
Ja verkligen 😍
nouw.com/sarasheart
erikssontowa
erikssontowa,
ser underbart ut <33
nouw.com/erikssontowa
sarasheart
sarasheart,
NinaGlassel
NinaGlassel,
Man kan ju inte vara hungrig och läsa det här inlägget haha 😃 allt ser underbart ut !!
nouw.com/ninaglassel
sarasheart
sarasheart,
Haha! Det var underbart med, rekommenderar verkligen att åka till Milano om du älskar italienskmat 😍
nouw.com/sarasheart
frejafalkenberg
frejafalkenberg,
Ser så mysigt ut!
nouw.com/frejafalkenberg
sarasheart
sarasheart,
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic