MIN HELG FRÅN IPHONEN

(Varning för endast matbilder haha!) Lördagen började med att jag, min sambo och hans föräldrar drog och käka en riktigt god burgare på Texas Longhorn. Jag beställde in Ranch som är 100% högrev, fullkornsbröd och en green onion sås på asså den var himmelsk! Nästa gång kommer jag köra på deras veggoburgare med halloumi som jag blev tipsad om.

På kvällen kom tjejerna förbi för att se melodifestivalen. Jag brukar inte följa mello för musiken passar mig inte direkt, men det är sjukt underhållande ändå måste jag säga! Dock tyckte jag Wicktoria var KING. You go girl!

Jag blev väckt klockan 9 av min sambo som stod och gjorde mina favvopannkakor åt oss! Åh perfekt start på denna trötta dag. Efter frukosten drog jag ovh Mimmi till Universitetet (på en söndag.....) men vi satt mest och skitsnacka!

Kom hem och försökte plugga i sängen men blev lite smått rastlös och kolla massa bloggar istället :)))

Äntligen ska jag få äta godis vilket jag inte har gjort på år och dar. Och dricka favvo ananasjuice <3 Jag dricker inte läsk längre och då får det helt enkelt bli någon fruktjuice eller iskallt vatten istället. Men det är så sjukt gott!

Alltså det fanns så mycket nytt godis jag aldrig har sett? Haha tog typ en av varje smak bara för att testa. Nu ska vi kolla på Suits och gotta oss! Hoppas ni har haft en fin alla <3 dag! Xx

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic