Min helg i bilder - Malta fashion week, båtutflykt och sushidejt

Malta Fashion Week drog igång och jag var riktigt taggad på att äntligen få dra dit. Vi lyckades se den absolut finaste kollektionen jag sett. Alla plagg var drömmiga - kolla bara på bilden till höger. HERREGUD så fin tror jag är kär! Det fanns även riktigt fina klänningar som jag gärna hade haft i i min garderob. Längtar redan tills nästa år när det är Fashion Week igen.

På lördagen drog vi till Valletta då vi hade bokat bord på Taproom. Jag och Nelly fick strunta i desserten och springa vidare till den stora Fashion Week showen då vi hade fått VIP-biljetter. Det var kameror precis överallt och tydligen en massa kändisar som jag hade noll koll på, haha. Så fint att showen var vid fontänen i Valletta, komiskt bara att ett jäkla träd skulle stå mitt i... Efter showen blev det efterfest tills våra fötter värkte så vi tog en taxi hem och rentav totaldäckade.

Vaknade vid liv runt 10 på söndagsmorgonen, drog på mig bikinin och gick ner för att äta brunch med Anna och Vera. Efter brunchen åkte vi trampbåt och gled runt där bland alla båtar som var ungefär 20 gånger större än vår lilla båt, haha. Tillslut hittade vi ett härligt gäng som Anna känner så då blev det vin och bad från deras båt. Man ska verkligen ha en båt under sommaren här, fy så underbart det hade varit.

Tjejerna blev hungriga efter båttrippen (jag med såklart...) men hade bokat in en sushidejt med @Jennies på club sushi i St Julians. Det var första gången för oss båda, men det var tyvärr inget speciellt. Det var gott men håller mig nog till Okurama och Mediasia. Vi drack bubbel och pratade konstant i tre timmar. Efter att matkoman lagt sig tog vi en promenad hem i värmen trots att det var kväll och solen hade gått ner för längesedan. Åh älskade sommarkvällar! Tack för denna underbara helg. xx

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/14089689/?claim=acab7knqxvr">Follow my blog with Bloglovin</a>

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic