MIN HELG I BILDER

Vi valde att sova ut utan något alarm, och sen tog vi en promenad i solen. Vi gick igenom kattparken och våra gamla hoods, saknar verkligen att bo mer mot Sliema. Närmare till mitt favoritställe som är....

Pure! Vi hamnade här efter vår promenad och åt en supergod lunch. Levde på detta i somras när vi var i princip grannar. Det är ett nyttigt bröd med en massa nötter, avokado, pocherat ägg och lax. MUMS! Och en juice gjord på spirulina, avokado, banan och äpple.

Efter lunchen fortsatte vi att promenera mot köpcentrumet där vi njöt av en cinnabon, som är kletigaste kanelbullen jag någonsin ätit. Jag försökte även hitta ett par klackskor inför kvällen, men utbudet är inte det bästa här.

Sedan gick vi vi hem och fixade oss innan det var dags för fest hos Gemma som fyllde år. Myste även med soffen som sprang runt och charmade alla på förfesten. Vi förfesta till halv två, typ då man går hem från krogen i Karlstad haha. Herregud vad hungrig jag var då. Men vi gick hem och somna ganska tidigt så det kändes skönt dagen efter.

Omg, vi sov till 11? Vet inte senast jag sov så länge, vi var helt förstörda trots att vi somnade innan tre. Fan, haha. Det fick bli en senfrukost, min favorit just nu acai bowl. Solen sken och det var så gött att vara ute! Känns inte alls som november.

Efter att vi hade piggnat till gick vi till Novi bar, haha vi är BESATTA av dessa burgare. Jag körde på The legit som är burgare med bacon, ost, sallad och såsig as f*ck, precis vad jag behövde. Och en iskall cola! Bästa bakismaten.

Resten av kvällen spenderades i soffan, tittade nästan klart på The Sinner som jag tipsade om i inlägget här nedan. Vi gjorde inte så många knop under kvällen vilket var välbehövligt. Nu ska jag bege mig till ett café och sätta mig där med datorn. Behöver käka lunch och vill även testa macha chai latte som jag hitta på Pure. Puss! xx

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic