MINA FAVORIT-STILIKONER #1

Victoria Törnegren

Jag kommer ihåg när Victoria blev upptäckt på blogg.se och det var då som jag började följa hennes blogg för väldigt många år sedan. Hon har alltid varit bloggaren med de perfekta basis-plaggen. Tycker att hon alltid lyckas få basic att se så snyggt ut utan att det blir tråkigt. Hade gärna bytt till mig hennes garderob direkt. Sen är hon lite av en Chanel-nörd vilket jag älskar med!

Olivia Palermo

Jag får tacka The Hills för det var där jag såg Olivia för första gången. Hennes outfits redan då var on point och jag tycker att hon klär sig snyggare med åren. Det jag älskar med hennes stil är att hon alltid lyckas bära precis vad som helst och det blir snyggt. Stort plus är att hon alltid använder sig av någon färg att lyfta outfiten med så den blir aldrig tråkigt och färglös direkt.

Janni Deler

Det finns alltid någon Influenser som man känner igen sig mest i och för mig är det Janni. Just att hon också bor utomlands och lever i ett lite varmare klimat. Då känns det som jag alltid kan relatera till hennes vardagsstil mer. Sen har jag följt henne sen första dagen hon började blogga - så hon har verkligen utvecklats när det kommer till outfit och fotografera Det jag älskar att att hon gärna klär sig i färgglada plagg eller med någon twist. Ena dagen tisha och jeans, andra dagen kavaj och gucciväska.

Gillar

Kommentarer

clarabergertorres
clarabergertorres,

Tre grymt snygga tjejer!!🙌🏼✨

nouw.com/clarabergertorres
Maawl
Maawl,
Kul inlägg!
nouw.com/maawl
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic