MINA PLANER INFÖR VÅREN 2017

Åka till New York - I slutet av april åker jag och mina bästa tjejkompisar dit för att fira att vi alla fyller 25 år. Detta blir även min första gång som jag är utanför Europa! Längtar ihjäl mig och hoppas att detta blir den bästa resan någonsin.

Träna regelbundet - Jag mår så mycket bättre och blir piggare av att träna, vilket kommer behövas under c-uppsatsen. Nästa vecka öppnar ett gym bra tio min från oss så nu har jag inget val än att gå dit och innan och efter skolan.

Ta examen - Äntligen kommer jag få min examen!!! Som jag har längtat. Nu är det bara lite mer än två månader kvar och då är allt helt k. l. a. r. t.. Ska bli helt underbart att bara kunna fokusera på jobb hädanefter.

Fylla 25 år - Det känns så overkligt att jag redan fyller 25 år? Trodde att jag skulle vara gift och ha två barn vid det här laget haha. Men det ska bli kul att fira 25 års dagen + min examen, måste dock börja planera in det snart...

Bli bättre på att uppdatera mina sociala medier - Jag vill bara lägga ut bilder jag har tagit i bra ljus och med min Canon, men tiden och vädret brukar inte riktigt tillåta det. Dock ogillar jag att lägga ut mobilbilder pga. dålig kvalité, men samtidigt så känns det lite roligare och mer spontant. Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

heysam
heysam,
Låter som en riktigt härlig vår!! 😃
nouw.com/heysam
mycarlsson
mycarlsson,
Låter toppen!
nouw.com/mycarlsson
moahakansdotter
moahakansdotter,
Kör på variationen mellan kamerabilder och mobilbilder. För att få in känslan av en mer inblick i vardagen som mobilen oftast brukar fånga 😊
nouw.com/moahakansdotter
sarasheart
sarasheart,
Tack snälla för tipset! <3
nouw.com/sarasheart
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic