MINA SOMMARPLANER

Juni 

KARLSTAD
7 - 15 juni

Det får bli en spontantripp hem till Sverige i sommar då planen var att åka senare runt midsommar. Men eftersom A åker hem till Sverige och blir borta ett bra tag och mitt bankkort går ut sista maj så måste jag hem och fixa det asap. LÄNGTAR så - det är mindre än två veckor kvar tills jag får krama om alla hemma i Sverige igen <3

GÖTEBORG
15 - 16 juni

Åker hem till älskade Göteborg efter ett år från denna stad. Men det får bli en snabbvisit då jag jobbar en massa och Karin likaså. Men det ska bli helt underbart att få komma hem och njuta av götet igen. Då ska vi hinna med utgång på backstage och en sallad på Adams cafe är planen, haha.

Malta
16 juni

På kvällen tar jag flyget tillbaka till Malta, hem till ett tomt hus. Jag kommer vara helt själv här hemma vilket kommer bli ovant. Då ska jag se till och ta hand om mig själv, njuta av egentid och bara göra vad jag känner för. Har lovat mig själv att gå på massage och köra kvällspromenad varje kväll. Mår så bra av det!

Juli 

BESÖK OCH SEMESTER
6 - 31 juli

JAAA mina efterlängtade vänner kommer hit och tillbringar typ hela juli här med mig. Karin och Lollo kommer hit första veckan, andra veckan när Lollo åker kommer Elinor hit så det blir två veckor med bästishäng. När alla tjejerna har åkt kommer Johanna och hennes kille hit och umgås vilket kommer bli SÅ kul. Vilka jäkla vänner man har som åker ända hit för att umgås!

Augusti

WEEKEND RESA

När jag fyllde år fick jag en weekendresa till valfritt ställe av A som jag vill utnyttja i augusti. Jag har inte bestämt mig för vart jag vill åka än men just nu lutar det åt Lissabon eller Italien. Det skulle vara helt underbart att åka bort i tre dagar och upptäcka ett helt nytt land. Älskar att upptäcka nya länder! Någon som varit i Italien och Portugal - vilket rekommenderar ni mest?

FLYTTA
31 augusti

Sista augusti är det dags att flytta ut ur detta fantastiska hus. Måste erkänna att jag kommer sakna denna utsikt något enormt. Älskar att bara kunna gå ut och sätta mig där när som helst på dygnet. Det är ett tag kvar så jag ska se till att njuta av tiden här i huset. Vad som händer härnäst får ni se senare....

Gillar

Kommentarer

torres
torres,
Låter som en fantastisk sommar!!
nouw.com/torres
lofholms
lofholms,
Spännande sommar du har framför dig! Hur kommer det sig att du är på Malta?
nouw.com/lofholms
moahakansdotter
moahakansdotter,
Härligt att ha lite planer under sommaren! Vi har bara Gotland planerat i sommar. Annars står NJUTA och MYSA på sommarplanerna!
nouw.com/moahakansdotter
fridafinstad
fridafinstad,
Wow så fine bilder, og for en utstråling du har! Tror jeg akkurat fikk en ny favorittblogg...
nouw.com/fridafinstad
sarasheart
sarasheart,
men åh tack snälla, vad glad jag blev nu!! ❤️❤️
nouw.com/sarasheart
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic