MITT ÅR 2016 DEL 1

Bokade en resa till Malta i början av året eftersom vi hade planer på att flytta dit. Passade på att bara upptäcka så mycket som möjligt och ta en massa bilder när vi var där. Blev helt förälskad i klimatet, såklart.

Började praktisera på Nouw och redan andra dagen på praktiken fick jag vara med på ett event. Johannes Hanssen föreläste och sedan blev det middag på Clarion hotel post med en massa härliga bloggare. Jag var så sjuk då men kvällen var hur bra som helst ändå.

Åkte hem till tjejligan Karlstad för att överraska Issa på hennes födelsedag och Malin som hade varit alldeles för länge i Australien. Jag ringde och fixade det bästa bordet där jag kunde gömma mig haha, det var SÅ kul att de inte visste något.
Älskar att överraska!

Jag fyllde 24 år och blev firad på bästa möjliga sätt <3 Pannkakor till frukost och The Barn burgare till kvällsmat. Bästa som finns! Åkte hem till Karlstad under helgen och blev firad igen med mina fina.

Levde loppan på helgerna och upptäckte Göteborgs nattliv. Mitt favoritställe blev snabbt Backstage.

Köpte en jobbpresent till mig själv. Bästa och dyraste köpet jag någonsin gjort.

Flyttade hem till Karlstad i tre veckor för att flytta ur lägenheten, häng med vänner, åka båt och festa. Kommer ihåg hur dessa veckor gick så extremt fort, ville typ inte att det skulle ta slut.

Jag passade på att bli fotad av duktiga Johanna också.
Är det något jag saknar så är det att ha en personlig fotograf som Johanna haha!

Det blev mycket bad och god mat med fina vänner. Älskar att köpa sallad på oliven, en iskall cola och ta bilen till skutis eller bomstad för bad och gött-häng.

Vi åkte till Värmskog och åt deras kända räkmackor med jordgubbsdryck.
Detta är ett måste om man är från Värmland haha!

Långa vinkvällar med vänner och sedan utg��ng på det. Älskade sommar.

Sen var det dags att flytta ner livet i flyttkartonger, flytta allt till Göteborg och sedan säga hejdå till vår fina lägenhet.
Är det något jag saknar är att bo mitt i stan med min sambo.

Del två kommer nästa vecka. Puss! xx

Gillar