Mitt år 2020 del 1

Januari

Jag bodde med Anna i vårt penthouse och frös ihjäl 24/4, haha. Jobbade 10 h om dagen om inte mer ibland, bara för att tänka på annat. Började även året med med en massa restaurangbesök. Jag startade ju en instagram där jag laddar upp massa mat @bestfoodmalta och flera restauranger började höra av sig för marknadsföring. Så kul!

Februari

Vi alla fick influensan i mitten av februari och jag höll mig hemma i 14 dagar. Mådde så dåligt under denna tid och sedan fick jag reda på att vi behövde flytta ur lägenheten med. Vi hade haft mögel som Anna inte alls tålde så det var bara att packa ihop allt och flytta igen. Vi fick lämna den fina lägenheten och jag flyttade tillbaka till mitt älskade område Balluta.

Mars - April

Såg ut såhär då vi var i lockdown i över två månader. Bara matbutiker och apotek var öppna, allt annat hade stängt. Vi satt sådär och jobbade varje dag jag och Katharina i 2 månader, haha. Varje fredag gick vi till Lidl för att köpa massa mat och laga för veckan, tog kvällspromenader när det inte var mycket folk ute, låg ute på balkongen och såg filmer i en säng som vi hade tagit ut (så jäkla mysigt!!) Katharina fyllde även år och då firade vi med prosecco ute i solen, pizza och hemmafest.

Maj

Nu började livet på riktigt igen efter alla månader i lockdown. Jag fyllde 28 år, blev singel igen och bytte kontor i samma veva. Kändes verkligen som att börja om på ny kula vilket var välbehövligt. Min födelsedag började med att vi åt brunch, försökte öppna en lite väl frusen prosecco som vi fick över hela oss, sen kom flera vänner över och åt tårta <3 Kände mig så tacksam över att ha så fina vänner som vågade komma över trots corona bara för att fira mig, och såklart äta tårta.

Juni

Sol, bad och alkohol skulle beskriva denna underbara månad. Det var så skönt att kunna klä sig fint och få vistas utomhus och dricka drinkar med vänner igen. Solnedgångsbilderna är från en så fin kväll när jag och Katharina drog på bio där man kunde dricka prosecco och kolla på the perks of being a wallflower. Sedan gick vi och kollade solnedgången och sen hem för att baka äppelkaka.

Juli

Varje söndag drog jag och A till Beef bar som har sååååå god mat. Vi testade även Phoenicia som har magisk utsikt över Malta. Jag och Stine tog även en båt till Blue lagoon och annars blev det finhäng varje lördag på manoel island! Helt klart den bästa månaden då jag hade som en rutin att på vardagarna blev det långpromenad till och från jobbet, retaurangbesök på kvällarna och helgerna spenderades utomhus. Precis som en julimånad ska vara.


Här kan du läsa del 1 från 2019, 2018, 2017, 2016

Gillar

Kommentarer

Amanda (Swedish Passport),

Alltså din sommar såg ju ut att vara helt magisk! Kan tänka mig att den kändes extra fantastisk efter att ha suttit i lockdown 😊

swedishpassport.com
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,

Vad många fina och magiska bilder!

nouw.com/emiliaapetterssons
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic