Mitt år 2020 del 2

Augusti

Jag och A tog ett 40 min flyg över till Naples och körde en helt underbar roadtrip. En dröm uppfylldes då jag alltid har velat köra roadrip genom Italien! Vi åkte från Naples, Pompei, Positano, Tropea, San vito lo capo och sedan avslutade vi resan i Catania för att flyga hem. Som alltid när min kropp slappnar av blir jag sjuk + AC på de så då åkte jag på en hemsk bihåleinflammation. Hur typiskt är vi behövde sitta i en 50 graders bil i flera dagar? Haha. Trots det hade jag ändå världens resa jag alltid kommer minnas med han.

September

Vi andades sista sommarluften innan det var dags att packa ihop alla sommarkläder. Jag och Laura drog till Blue Lagoon och snorkade, det blev många restaurangbesök, Valletta till tidigt på morgonen och bad bad bad. Så en septembermånad ska se ut! Det var också den månaden som mitt företag fick stänga ner pga corona. Jag stod helt utan jobb och försökte göra det bästa av situationen.

Oktober

Njöt av att fortfarande kunna gå barbent och sitta ute och äta i skuggan utan att frysa. Jag började bli så rastlös här med, har alltid jobbat ihjäl mig och helt plötsligt hade jag inget jobb att gå till. Gjorde mitt bästa genom att hitta på så mycket som möjligt innan det var dags att börja plugga. Men det var här jag bokade in en kurs som jag hade haft ögonen öppna för sedan slutet av augusti. Tog jag äntligen tag i den dröm och bokade!

November

I början av november började jag plugga något jag länge har velat plugga till men aldrig vågat eller haft tid. Tog tag i det och var så himla glad och förväntansfull! Tyvärr skadade jag ryggen 2 veckor in på kursen och kunde inte slutföra min examen... En av anledningarna till att jag inte vill skriva ut vad jag började plugga till, då det känns extra jobbigt när jag vet att jag inte klarade det än. Men snart ska min rygg vara healad!

December

Vi firade jul hemma hos Anni och Toni där det bjöds på en "rysk" jul. Första gången jag vaknar upp dagen efter jul med en bakfylla, men det var värt det. Jag fick fira jul med vänner, ändå fint att slippa fira jul själv som jag var så rädd för eftersom jag inte lyckades ta mig hem. Jag avslutade året på Adecco med ett härligt gäng, kändes helt underbart att få fira in det nya året med vänner. Sånt man tog förgivet förr. Sakta men säkert går vi mot en normalare vardag där man kan umgås med vänner och besöka restauranger. Snart kommer vi förhoppningsvis kunna resa igen. Vi får se vad 2021 bjuder på, men jag hoppas att vi lyckas få ett bättre år på alla sätt och vis. Tack för 2020 och alla fina minnen.

Gillar

Kommentarer

joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,

Good thoughts, we look forward for what's coming, ☝🏻🤲🏻👌🏻..

nouw.com/joakimramqvisthallin
elinm
elinm,

Gud vad avis jag är på Italienresan, så drömmig!

nouw.com/elinm
Felwan
Felwan,

Vilka härliga bilder! Drömmer mig bort <3

nouw.com/felwan
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic