Mitt år del 2

Mina tjejer kom hit och hälsade på mitt i juli. Lyckan var total trots jobb och sömnlösa nätter. Tjejerna stannade i en vecka så jag passade på och få ledigt två dagar (på hela sommaren). Önskar jag hade kunnat tagit ledigt hela den veckan istället. Men det blev toppendagar och massa middagar ute.

Jag skrev den ultimata Malta guiden som jag hoppas kunna hjälpa många där ute som vill flytta hit, kanske precis har flyttat eller bara ska hit på semester. Ni kan läsa mig guide här! Detta är mitt mest lästa inlägg som jag spenderade all min lediga tid åt att skriva denna guide - så glad att jag gjorde det! Jag passar även på att uppdatera den kontinuerligt :))

Mina favorit-sthlmare kom hit och stannade i två veckor. Älskar att ha besök så länge! Det kändes nästan som dem hade flyttat tillbaka hit <3 Tyvärr var detta i augusti när jag hade som mest jobb men det fick bli många middagar ute och på helgerna kunde även jag få njuta lite av sol och bad med tjejerna.

Bara någon vecka senare var det dags att flytta från huset. Det blev många kassar att skänka bort och saker att sälja. Helt galet vad mycket man samlar på sig i ett litet hus. Är så glad över att jag fick njuta av denna magiska utsikt i hela två år. Hade gärna stannat där längre än så men livet förändras och det var helt enkelt dags för ett nytt kapitel..

Jag åkte hem till Karlstad och hängde med vänner och familj igen. Efterlängtat och välbehövligt att bara få komma hem och krama om alla igen. Det fick bli Karlstad några dagar och sen Göteborg i två dagar, men trots de känns det som man aldrig hinner med allt. Allt går liksom i ett, så ska man hinna jobba också. Men det var ändå en väldigt välbehövlig resa.

Som varje år passade vi på att ta oss till Blue lagoon en sista gång innan sommaren var slut. Det var jag, Antolina och Michelle som åkte en katamaran dit med en drös turister. Kan ha varit den guppigaste och blötaste båtturen någonsin, då det var ENORMA vågor. Men fan så kul det är med utflykter, trots att jag har varit här 297494 gånger kommer jag aldrig tröttna.

Under två månaders tid flyttade jag tre gånger. Hej kaos! Innan varje flytt fick det bli brunch på Emmas kitchen. Fotade även hela min packning med allt jag äger och har just nu. Det ser väldigt lite ut men här hade jag skänkt bort typ hälften av allt jag ägde, kört på mina packknep, och varje litet utrymme som fanns kvar petade jag ner en tandkräm eller duschgel, haha. Allt vägde ton att bära ner till taxin men värt de i slutändan. För nu är jag hemma.

Hej hej från mitt nya hem, med min nya roomie. Det känns lite som mitt nya liv precis har börjat. Allt är så annorlunda. När man tittar tillbaka på hur mitt liv såg ut för bara ett år sedan. Innan jag bestämde mig för att säga upp mig från mitt dåvarande jobb, boka en resa till Asien, resa själv där i två månader, lära känna så extremt många nya underbara människor. Och nu vara tillbaka här på ön med ett bättre jobb, nytt hem och nytt liv. Tack tvåtusennitton för alla minnen!

Här kan du läsa del 2 från 2018, 2017, 2016

Gillar

Kommentarer

Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Vilket år! Och vilka vackra bilder!
nouw.com/emiliaapetterssons
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic