MITT HÅR UNDER ETT ÅR

Hösten/vintern 2015

Detta måste nog varit min absoluta favorit, förutom att jag hade velat vara lite brunare i ansiktet haha. Tyvärr är detta en svår färg att hålla kvar då den släpper extremt fort även med diverse färgbomber. Sedan sliter det väldigt mycket på håret men annars skulle jag helt klart färga såhär året om. Färgade två gånger (först slingor sedan en gråfärg över) och en massa silverschampo för att hålla det gråa vid liv under vinterhalvåret.

Våren/hösten 2016

Detta är my lazy-colour som jag alltid får när jag ger upp mitt hår och låter det växa hej-vilt. Gamla slingor med utväxt av dess like och hår som alltid blir lite väl långt. Skönt att slippa göra något med det dock, men klart att man känner sig lite som en hippie ibland haha. Börjar redan nu känna att jag borde kanske köra på detta igen då jag inte alls vet vad jag ska hitta på härnäst.

Hösten 2016

Här gjorde jag en stor förändring och klippte av två dm och blonderade hela håret så det var helt vitt. Tycker att denna färg är så jäkla cool, dock sliter det så mycket på håret eftersom man måste hela tiden underhålla håret så det håller sig vitt. Det var himla skönt med en stor förändring och få kapa bort så mycket av håret. Tror aldrig har har känt mig så fräsch som då.

Så vad blir nästa hår-projekt?

Gillar

Kommentarer

annelinneaholm
annelinneaholm,
Altså du har hur fint hår som helst ju! Love it <3 Ses i morgon i Gbg!
nouw.com/annelinneaholm
sarasheart
sarasheart,
Du är ju SÅ go <3 Det var jättekul att få träffa dig igen och Jennifer igår! Hoppas ni kommer till Göteborg snart igen eller vi till Köpenhamn 😍
nouw.com/sarasheart
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Shit vad fint hår!!! Använder du några speciella produkter eller vad är dina knep för att få de att växa? 😊
nouw.com/nikolinapettersson
sarasheart
sarasheart,
Men tack snälla, vad glad jag blir <3 Oj vet inte riktigt, jag använder aldrig platt/locktång och kammar alltid med en svinborste. Har tyvärr inga speciella knep att dela med mig av 😘
nouw.com/sarasheart
sottochsalt
sottochsalt,
eller hur! Vill veta din hårhemlis! 😃
nouw.com/sottochsalt
Maawl
Maawl,
Men WOW, vilket underbart hår du har! Magiskt! 😱✨
nouw.com/maawl
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic