My year 2018 part 2

Jag och Nelly gick på Malta fashion week som var hur kul som helst. Hon fixade så vi fick gå på den sista showen och fick sitta VIP vilket var väldigt långtråkigt, haha. Malta vet inte hur man underhåller en publik. Men det var en upplevelse såklart. Längtar redan till Malta fashion week 2019.

Jag åkte hem till Sverige i början av juni och njöt av sommaren där i en vecka. Det var så kul och komma hem just då med eftersom Linn va hemma efter 2,5 år i Australien. Vädret var på topp och humöret lika så.

Efter en Sverigetripp var det dags att åka hem till Malta igen. Då skulle jag vara helt själv där i tre veckor tills det var dags för...

Mina tjejer att komma hit och hälsa på mig i två veckor <3333 Hur lyckligt lottad får man va? Först kom Lollo hit den 6 juli. Dagen efter kom Karin också och en vecka senare kom Elinor. Önskar så att alla kunde komma hit igen.

Jag firade 1 år på Malta! Så kul att mina tjejer var här med mig då.

När Lollo, Karin och Elinor hade åkt hem så kom Johanna och Pontus hit. Vi hade besök från 6 juli till 2 augusti, vilket var sååå kul. Älskar att ha människor omkring mig och ett hus fullt med tjejer haha. Tack för den bästa månaden någonsin.

Det blev mycket häng på 1926 beach club. Denna sommar måste jag bli medlem så jag kan hänga där hur mycket jag vill och äta deras pizza med färsk ananas. Mmmm!

Vi åkte hem till Sverige igen för att njuta av sensommaren. Det började bli riktigt kallt ute och solnedgångarna blir också 1000 gånger finare när hösten närmar sig. Här hade vi varit i Örebro och var påväg hem till Värmland igen.

Sen var det dags för oss att besöka Milano. Jag blev helt förälskad i Italien och måste tillbaka dit. Milano är en stad jag gärna skulle besöka igen under sommaren. Jag skrev om allt vi gjorde i Milano och tipsar om restauranger som ni kan läsa här och här .

Efter tre dagar i Milano hyrde vi en bil och åkte till Como. Vi såg en serie och då pratade dem om Como, det var så vi kom på att åka hit. Vilket vi inte ångrar en sekund! Här satt jag och A på Hilton Hotell och åt lunch i solen.

När vi kom hem till Malta igen åkte vi över till vackra Gozo. Det var första gången jag var där, men absolut inte sista. Det är så fint! Rekommenderar alla att hyra en bil och åka hit.

Det blev många solnedgångar för min del. Är det något jag verkligen älskar att göra så är det att kolla solnedgångar. Vilket jag tror att de flesta har märkt på min blogg och Instagram haha. Hit åker jag gärna varje dag, året om för att kolla när solen går ner.

Mdina är världens mysigaste lilla stad. Här finns det en massa mysiga restauranger och caféer så kan man strosa runt här i timmar. Under sommaren är det perfekt att åka hit när det är mulet annars är det alldeles för varmt för att upptäcka Mdina. Här var det November och jag kunde gå runt barbent. Underbart!

Det fick bli en snabbvisit hem till Sverige. Tror jag var hemma fyra nätter vilket var perfekt för mig. Önskar dock att det hade varit lite lättare att åka hem för några dagar än vad det faktiskt är. Men skönt att jag hade möjlighet då till att faktiskt åka hem och pricka in hyfsat bra flyg.

Vi bestämde oss för att fira jul i Amsterdam. Jag har valt att inte fira jul hemma på tre år så nu fick det bli Amsterdam istället. Det var kallt och blåsigt men så mysig stad. Ångrar inte en sekund att vi firade jul där, men nästa gång det blir Amsterdam får det gärna va sommar hehe. Det hade varit perfekt att dra med tjejgänget hit!

Avslutade 2018 på bästa möjliga sätt här vid Golden bay/Riviera bay. Älskar verkligen att vara här för att sola, bada, hikea eller kolla solnedgången. Mitt absoluta favoritställe. Tack alla för ett fint 2018 <3

Gillar

Kommentarer

SiBlogg
SiBlogg,
Man blir ju lagom avunsjuk nu när man sitter hemma i kalla Sverige och kollar tillbaka på ditt underbara år! <3
nouw.com/siblogg
artibus
artibus,
Men wow, allt ser fantastiskt ut! <3
nouw.com/artibus
Kashys
Kashys,
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic