OM VÅR 25 ÅRS RESA TILL NEW YORK

Vart ska vi bo? Vi kommer bo på The Gallivant som ligger på 234 West 48th Street, alltså mitt på Time Square!!! Vi fick tag på ett riktigt värt hotell till ett hyfsat bra pris eftersom vi bokade långt i förväg. Vi åker ju dit för att alla vi fyller 25 år under våren så då känns det som en självklarhet att bo i hjärtat av New York.

Vad kommer vi ha nära till? Efter lite research så har vi kommit fram till att vårt hotell ligger nära Rockefeller Centrer, Empire State Building, Shoppingen på 5th Avenue, Södra delen av Central Park, Madison Square Garden.

Vilka områden vill du besöka? Upper East side står högst upp på listan då jag är ett stort fan av Gossip Girl haha. Och Soho om vi har vägarna förbi, vilket jag hoppas. Dock är det första gången som jag är där och det känns som vi inte kommer hinna göra allt, men förhoppningsvis är det inte min sista gång i NYC.

Några måsten? Promenera över Brooklyn bridge när det är soluppgång eller solnedgång. Hur fint? Utforska Central Park - speciellt eftersom vi är där när det är vår, bästa årstiden! Shoppa, upptäcka nya butiker och åka upp till Top of the Rock när det är solnedgång. Vi måste även förfesta på PHD rooftop, dricka drinkar och sedan ta en gul taxi vidare till 10oak som jag har hört så gott om. Käka brunch och njuta av goda middagar och äta en jäkla massa desserter.

Bilder från bookings.com

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic