SÅ RENGÖR JAG MIN HUD

Clinique 3-stegs systemet, kombinerad/fet hy

När jag började högstadiet kommer jag ihåg hur min hy plötsligt förvärrades och jag försökte "dölja" det med en massa kletig foundation och att torka ut huden... Herregud så dumt gjort eftersom den blev såklart värre och sen dess har jag haft problemhy, ätit antibiotika flera gånger, kört med kortison, testat mig igenom flera olika hudvårdsserier utan någon som helst framgång.

En av mina bästa vänner tyckte att jag skulle testa Clinique, vilket jag började med i maj och är så tacksam att jag blev tipsad om dessa pang-produkter! Trots att det är en av Sveriges mest sålda hudvårdsserier har jag inte tänkt tanken att faktiskt testa och se om det funkar på mig. Jag använder 3-stegs systemet som är för kombinerad/fet hy vilket har funkat perfekt under sommaren. Sedan använder jag den lilla rosa på mina torra kinder men den kommer användas mer flitigt i höst och vinter.

Jag har mitt lilla resekit med mig hit och sedan har jag de större flaskorna hemma i Göteborg. Dessa räcker i flera månader och de stora flaskorna säkert upp till ett år om inte mer. Jag är så nöjd över dessa produkter och tror att äntligen jag har hittat en hudvård som passar min hy! xx

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic