SERIER DU INTE FÅR MISSA I HÖST

Serier är bland det bästa som finns under hösten och vintern. Håller ni med? Vi kollar serier varje kväll här hemma. Att mysa in sig i en filt, käka varma popcorn och kolla igenom några avsnitt av en grymt bra serie är livet just nu. Här nedan tipsar jag om mina absoluta favorit-serier, och alla finns på Netflix!

Strangers Things, 9.0 IMDb
Denna serie utspelar sig i Indiana på 1980-talet där man får följa Will, Dustin, Mike och Lucas som är bästa vänner. Will försvinner spårlöst en kväll när han cyklar hem och ingen vet varför eller vart han kan vara. Efter Wills försvinnande träffar killarna på en flicka vid namn Eleven som har rymt från ett laboratorium. Och det visar sig att hon har övernaturliga krafter. Tillsammans gör de allt för att hitta Will igen.

Mindhunter, 8.8 IMDb
Det är en kriminaldrama-serie som utspelar sig på 1970-talet i America. Serien handlar om två FBI agenter, Holden Ford och Bill Tench som gör en studie i hur seriemördare tänker. För att förstå hur ett mord begåtts måste de också förstå hur en seriemördares hjärna fungerar. De intervjuar landets värsta seriemördare, men saker och ting går inte alltid som väntat.

Suits, 8.6 IMDb
Denna serie handlar om Mike Ross som är ett geni och har ett fotografiskt minne. Han har alltid drömt om att plugga till advokat, något som han trodde var helt omöjligt efter ett snedsteg. Mike råkar springa in i ett rum där Harvey Spector som jobbar på Person Hardman, New Yorks bästa advokatbyrå - sitter och har intervjuer. Med Mikes fotografiska minne lyckas han få jobbet som assisterande jurist - trots att han inte har juristexamen från Harvard.

The Fall, 8.2 IMDb
Detta är en riktigt spännande kriminal-serie som jag helt enkelt inte får nog av, och det bästa är att det finns tre säsonger (trodde det bara fanns en). Jamie Dornan, han som är med i Fifthy Shades of Grey, spelar kvinnomördaren som härjar i lilla staden Belfast och är den så kallade ”Belfast-stryparen” Paul Spector. Kriminalinspektör Stella Gibson, den feministiska ikonen - gör allt i sin makt för att sätta dit han som lyckats sätta skräck i hela staden.

The Sinner, 8.0 IMDb
Vi började kolla på denna serie veckan och vi är redan helt fast redan efter första avsnittet. Serien handlar om den unga mamman Cora Tannetti som spelas av Jessica Biel. Hon och hennes familj åker till stranden där hon helt okontrollerat hoppar på en man och dödar han inför alla familjer och småbarn som också befinner sig på stranden. Alla vet att det var hon som dödade han, men ingen vet varför. Inte ens hon själv.

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic