SMINK JAG INTE KAN LEVA UTAN

Jag är inget stort fan av mycket smink eftersom jag inte kan sminka mig haha så jag kör alltid på mina säkra kort! När jag sminkar mig vill jag att det ska gå fort och det ska inte vara svårt att få till ett snyggt och naturligt resultat. Trots att min hy inte är den bästa vill jag ändå inte kleta på en massa foundation som täpper igen porerna. Jag håller mig endast till mineralpuder som funkar himla bra (BareMinerals eller UNE).

BareMinerals - Bronzing kör jag ofta med när min hy känns lite väl blek. Det går på 5 sek och sminka på också vilket passar mig perfekt.

Ögonfransböjare - Något jag alltid använder mig utav eftersom mina ögonfransar är inte alls fina annars. Jag gillar när ögonfransarna är så böjda som möjligt.

Concealer - FIT me från Maybelline i nyans 15 (på vintern) och 20 (på sommaren) funkar alltid för att dölja trötthetstecken och finnar. Denna är en storfavorit hos mig!

Brow gel - Hur kan jag ha levt utan denna gel i så många år? Typ bästa jag vet för att få mina ögonbryn on point. Man applicerar gelborsten på ögonbrynen så dem ska hålla sig i en viss form (jag borstar alltid uppåt för bästa resultat).

Ögonbrynspenna - Förr använde jag alltid light brown från H&M men sen började jag testa denna som är tusen gånger bättre. Den är heller inte lika kletig som H&M utan med hård och sitter som berg också. Skulle jag vara tvungen att välja en enda makeup produkt hade jag helt klart valt ögonbrynspennan.

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Kör också på mindre smink just nu, såå skönt! älskar också fit me concealern, superbra! 😊
nouw.com/matildardn
hallberg
hallberg,
SKa köpa den ögonbrynspennan!!
nouw.com/hallberg
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic