STÄLLEN JAG VILL ÅKA TILL 2017

NEW YORK

Jag har alltid drömt om att få åka till staden som aldrig sover och i vår får jag äntligen uppleva detta. Tänk att dricka en massa drinkar, kolla ut över alla skyskrapor och sedan hoppa in i en gul taxi med sina bästa vänner för en galen utekväll? Och shoppingen får vi inte glömma. Detta blir min första gång utanför Europa med, klart vi slår på stort och kör NY. Längtar ihjäl mig!

MALTA

Jag vill såklart åka tillbaka till Malta och njuta av livet med min kärlek. Älskar att kunna gå ut på balkongen och äta frukost i solen, njuta av så jäkla god mat varje dag och bo granne med havet. Det är en helt fantastisk ö som jag längtar efter att få besöka igen. Hoppas att jag kan åka dit under påsk annars blir det direkt efter c-uppsatsen.

ITALEN

Det tar någon timma att åka med båt från Malta till Italien, så till sommaren hoppas jag att vi ska kunna åka över dit för en dag eller två. Jag har aldrig varit i Italien tidigare men har alltid velat uppleva landet och maten. Framförallt maten haha. Milano skulle vara kul att åka till för shopping, men just nu vill jag bara upptäcka små söta byar med fantastiska utsikter.

BALI

Hit vill jag åka i höst/vinter i minst en månad. Jag har gjort en Bali-guide som jag längtar efter att kunna pricka av. Tänk att åka hit med sin kamera, sin dator och bara leva livet? Att kunna vara kreativ varje dag, äta god och nyttig mat, njuta av sjuk värme (är helt galen i värme) och yoga varje morgon. Vem följer med?

Pics: Printerest och mina egna bilder.

Gillar

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Hoppas att du har haft en superbra dag 😃 KRAMIS!
nouw.com/hannagothberg
rakeles
rakeles,
Gud vad härligt inlägg! <3
nouw.com/rakeles
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic