TAKE CARE OF YOUR HAIR

1. Schampoo: Clean blonde schampo från märktet Fudge. Denna använder jag varje gång jag tvättar håret och låter den sitta i några minuter bara för att få bort alla gulatoner. Den funkar även bra om man kör på greyhair och vill att färgen ska sitta längre. Vanligtvis brukar inte silver-schampoo hjälpa mitt gula hår, men denna funkar verkligen och man behöver inte ha i schampot i mer än 3 minuter. Helt klart bästa silver-shampot jag har testat!

2. Inpackning: Vill ni ha världens godaste inpackning så skulle jag rekommendera att köpa denna från Grazette. Den luktar ananas och håret blir verkligen silkeslent. Den är även sulfatfri och parabenfri! Jag upptäckte inpackningen hos min förra frisör för den luktade helt underbart, och nu när jag var ute och shoppa hitta jag denna. Woho!!!

3. Hårolja: Jag har alltid trott att mitt hår har varit slitet, tills min frisör sa åt mig att det bara är fruktansvärt torrt. Sen dess har jag använt olja från Wella och den har verkligen gjort under med min lejonman. Jag skulle tipsa alla med färgat/långt hår att använda olja efter att man har tvättat håret. Jag brukar applicera tre pumpningar när håret är blött och en när det är torrt för att få bästa resultat.

4. All-in-one: Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla denna superprodukt för eftersom den hjälper mot så mycket. Den skyddar vid värmestyling, UVA och UVB-skydd, återuppbygger skadat hår, eliminerar frissighet etc. Och den luktar kokos! Märks det att jag är helt galen i kokos och tropiska dofter? Xx

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic