TIO SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

x Jag är en äkta livsnjutare och älskar mat och alkohol. Har alltid druckit alkohol för att det är gott, och inte för att bli packad. Och mat herregud kommer aldrig i hela mitt liv gå på dieter. Livet är för kort för att inte hinna njuta av livets goda.

x Jag är extremt envis och skulle aldrig ge med mig. Kanske borde bli advokat när jag hamnar i 40 års-krisen?

x Jag har alltid drömt om att bo i hus och föda upp djur. När jag var fyra år köpte familjen en häst, så jag har tillbringat en stor del av min barndom i stallet. Det är något jag verkligen saknar idag, att alltid ha djur omkring mig.

x Jag är extremt otålig som människa, ska det ske någon gång så ska det ske nu inom loppet av tio sekunder. Jag ska alltid först in på bussar, tåg och flyg bara för att jag är snabb och alla andra är så sega haha.

x Jag har alltid velat jobba som nyhetsankare/reporter och få stå i tv-rutan, det är något som jag tycker skulle vara skitkul att få jobba med. Och såklart i radio - då jag älskar att prata, gärna hela tiden.

x Jag har haft grova sömnproblem sedan barnsben och det höll i sig fram till bara för några år sedan. Får panik så fort jag inte kan somna då det känns som mina sömnproblem kommer tillbaka.

x Jag flyttade hemifrån när jag var 17 år gammal och gick fortfarande på gymnasiet. Bodde i min lilla etta i fem år (!!!).
Åh min mysiga lilla etta. Så mycket minnen man har med sin första lägenhet!

x Brukar säga att jag har ett skyddande skal som man måste ta sig igenom för att lära känna mitt riktiga ja. Med mina närmsta är jag gärna den som syns och hörs hela tiden, och till de som inte känner mig så bra, upplevs jag nog mer som den som tar några steg bakåt.

x Jag tycker om att flyga och få komma bort från all stress. På ett flyg går det bara att sitta vid datorn och redigera bilder, lyssna på musik, skriva, läsa en bok eller vara fast i ens egna tankar. Att inte alltid vara uppkopplat och nåbar är något jag verkligen uppskattar ibland.

x Jag kan bara gå och lägga mig om jag vet allt alla garderobsdörrar, lådor etc är stängda och allt är undanplockat/städat. Sover jag helt själv i lägenheten går jag och drar ur alla sladdar som sitter i och kollar alla dörrar och fönster är stängda. Har kollat på tok för många läskiga filmer...

Gillar

Kommentarer

jenniifersplace
jenniifersplace,
Vilken rolig lista! Sådana här inlägg hör till mina favoriter 😊
nouw.com/jenniifersplace
sarasheart
sarasheart,
Åh vad kul och höra!
nouw.com/sarasheart
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic